putt

Ekipa Zicera došla je do neverovatnog otkrića! Vladimir Putin je besmrtan!

Nakon senzacionalnog otkrića ovih fotografija, razgovarali smo sa našim stručnjakom iz oblasti plastične hirurgije i fotošopa sa Odeljenja za PR, Univerziteta „Džon Nebitni“, Markom Plastikom. Pitali smo ga da li je ovo isti čovek ili se radi o veštim fotomontažama.

– Khm… Ovo istraživanje je samo potvrdilo ono što se odavno sumnjalo, a posebno u krugovima naše patriotske omladine – da Putin nije čovek, već proviđenje, poslato od Boga Rusima. I kao što možemo videti po fotografijama, na kojima je Vladimir Vladimirovič iz različitih perioda svog bitisanja na ovom svetu, pomoć se šalje Rusiji uvek kada joj je najpotrebnija, da je podigne iz blata. Evo, recimo, Obama. Da l’ bi mogao Obama da obori ruku Putinu? Teško!

– Dakle, na fotografijama je zaista Putin?

– Naravno da je na fotografijama Putin. Zapravo, postoji legenda da će se, onog trenutka kad Rusija ponovo zauzme Konstantinopolj, Putin vazneti na nebo, jer će tad biti kraj njegove misije na Zemlji.

Ekipa Zicera dobila je i nezvanične potvrde da su patriotske organizacije već počele da se okupljaju ispred ambasade Rusije i pale sveće za zdravlje pred Putinovom slikom. Pored toga, brojni apokaliptičari upozoravaju da je obznanjivanje ove strogo čuvane tajne znak zadnjih vremena.

Izvor: Srna