Turistička organizacija Republike Srpske će od sutra do nedjelje, 29. maja, predstaviti u Beogradu turističku ponudu Srpske na festivalu destinacija i manifestacija “Beogradski manifest”.

turist

“Beogradski manifest” svojim sadržajima tokom dana gaji prevashodno porodične vrijednosti, a večernji časovi posvećeni su omladini, saopšteno je iz Turističke organizacije Republike Srpske.

“Kreativnim i maštovitim idejama festival spaja tradiciju i savremeno doba, pružajući zabavu za sve uzraste i najrazličitija interesovanja”, navodi se u saopštenju.

Na samostalnom izložbenom prostoru Turistička organizacija Republike Srpske predstaviće najatraktivniju ponudu Srpske, sa akcentom na one destinacije i aktivnosti koje su turistima posebno privlačne u predstojećim ljetnim mjesecima.

Na štandu Turističke organizacije Republike Srpske posjetioci će moći da se upoznaju i o ponudi avanturističkog, vjerskog, kulturnog, planinskog, banjskog turizma, te “siti brejk” destinacijama, kao i događajima i festivalima koji predstoje u Srpskoj ovoga ljeta.

Festival destinacija i manifestacija “Beogradski manifest” biće održan na beogradskoj tvrđavi Kalemegdan.

Izvor:(SRNA)