TROJKA VODI SLAVIJU

DSCN2619-750x350Nije Slavija još izabrala naslednika Veljka Dovedana. On je pre tri dana odlučio da napusti klupu premijerligaša iz Istočnog Sarajeva. Predsednik Slavije, Zdravko Šavija, odmah je,  nakon što je ostavka usvojena, rekao da klub neće žuriti sa imenovanjem novog šefa stručnog štaba. Pojasnio je da nema potrebe da se neke stvari prelamaju preko kolena, već da se trezveno razmisli i izabere pravi čovek!!!

-Imamo vremena da mirno sagledamo situaciju i da se odlučimo za novog šefa stručnog štaba. Po novinama su se spominjali pojedini  treneri, ali ni sa kim nisam ja razgovarao. Ostavićemo to za kraj sedmice. Dakle, tek u subotu, eventualno nedelju, možemo razgovarati o  novom kormilaru Slavije, rekao nam je Šavija.

Evidentno je da klupski čelnici neće da brzaju sa odlukom… Tačno je i da je Slavija potrošila, praktično, sve kredite što se tiče nastupa u Premijer ligi i da sada svaka utakmica ima karakter nekog finalnog meča!! Prvi protivnik je Zrinjski i sve je podređeno tom susretu u Isto čnom Sarajevu.

-Imao sam sastanak sa članovima stručnog štaba, Momom Stanićem, Milanom Miovčićem i Goranom Simićem. Njih trojica će, do imenovanja šefa, voditi računa o klubu i trenažnom procesu.   Imamo puno poverenje u njih i zbog toga možemo mirno i trezve no da odvagamo kome dati ekipu u narednom periodu. Mi ne smemo da se kockamo sa ugledom i položajem Slavije!!! Tačno je da imamo težak raspored do kraja šampionata,a ko kaže da i ostali klubovi nemaju gotovo identičnu situaciju!!?? Mi još uvek odlučujemo sami o svojoj sudbini i to se mora zadržati i u narednim kolima, kaže Šavija.

Stanić, Miovčić i Simić su u četvrtak vodili trening i tako će biti do imenovanja novog trenera. Igračima je saopštena odluka da je usvojena ostavka Veljka Dovedana- tek juče- jer su imali nekoliko slobodnih dana. Upoznati su sa činjenicom da će trojka voditi treninge narednih dana i od njih je zatražena puna mobilnost i fokuisranje na obaveze i meč sa Zrinjskim.

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Sponzorisano