U organizaciji hotelijera Jahorine, Olimpijskog centra Jahorina i Turističke organizaicje Istočno Sarajevo, uz pomoć brojnih prijatelja domaćih kompanija, te podrške Vlade Republike Srpske, kabineta predsjednika, olimpijska ljepotica Jahorina, ove godine po prvi put organizuje „Trku Poznatih Ljubitelja Jahorine“ u subotu, 10. 03. 2018. godine, sa početkom u 17 sati.

 „Trka poznatih ljubitelja Jahorine“ okuplja sve prijatelje Jahorine koji su istinski ljubitelji planine i zimskih sportova, a za cilj ima promociju ljepota domaćih planina, zdravog načina života i sportskih aktivnosti. Poziva na redovne sportske aktivnosti, boravak na svježem planinskom zraku, i odličnu zabavu, te promoviše bitnost odvajanja od svakodnevnog, užurbanog načina života koji dovodi do umora, zasićenja i stresa.

Jahorina će 10.03. ugostiti mnoga poznata lica iz oblasti sporta, muzike, kulture, biznisa i mnogih drugih javnih ličnosti. Na ovaj događaj pozvani su svi građani iz BiH, regije i svijeta da svojim prisustvom uveličaju ovu zabavnu manifestaciju, da se druže sa poznatim licima i uživaju u besplatnom noćnom skijanju, te besplatnom kuhanom vinu i čaju za vrijeme trajanja trke.

Voditelji programa će biti poznati stand up komičar Peđa Bajović te profesionalni TV voditelj Dejan Pantelić koji će na specifičan način uveliko pridonjeti da ova trka bude što zabavnija.

Alberto Tomba je zvijezda trke, i 10.03.2017 vas poziva na cjelovečernju VIP zabavu u restoranu Koliba od 21.00h uz besplatan ulaz. Inače, Tomba je gost Jahorine od 07.03.2018, te će u četiri dana svog boravka biti na različitim organiziranim druženjima u hotelu VučkoLavina, Bord, Bistrica i Termag.

Trka je probudila veliki interes javnosti i već na prvi pomen naišla na veliki odziv domaćih kompanija koje su podržale ovaj projekat. Svoju ruku prijateljstva pružila je kompanija m:telGoPro, UpTrend Marketing SolutionsProinterPlantažeJelen pivoMicrosoftSony,  PetrolZlatara SoficFordComprexRestoran KibeAlfa SecurityNova Banka i mnogi drugi, te medijski partneri: RTRS, Radio Antena Sarajevo, Radio Mix i Gracija.

Marketnig menadžer hotela „Termag“ Nemanja Vučetić je istakao da je hotel “Termag”ponosan što je jedan od organizatora „Trke poznatih ljubitelja Jahorine“ i što na ovaj način, zajedno sa svim ostalim hotelijerima daju doprinos promociji Jahorine kao turističke organizacije.

„Ova trka je sportsko- zabavna manifestacija koja ima za cilj promociju zdravog života, sporta, skijanja i Jahorine kao turističe destinacije. ‘Trka poznatih ljubitelja Jahorine’ na jednom mjestu okuplja sve one koji zaista vole ovu planinu“, rekao je Vučetić i dodao da su učesnici trke javne ličnosti iz svijeta sporta, muzike, mode, kulture i biznisa.

„Za sada imamo veliki broj prijavjenih učesnika i svi oni su ljubitelji Jahorine koji svojim dolaskom žele da nam pruže podršku svojim učešćem. Pored Alberta Tombe, zaštitno lice ove trke je i skijaš Bojan Križaj, a takođe imamo potvrđen dolazak Siniše Mihajlovića, Miroslav Tanjga, Goran Đoković, Veselin Jevrosimović, Ana Stanić, Marko Kusmuk, Mihajlo Pjanović, Ognjen Koroman, Farano Lasić, Neven Bošković i mnogi drugi“, izjavio je Vučetić.

„Trka Poznatih Ljubitelja Jahorine“ održat će se u subotu, 10.03.2018. godine, sa početkom u 17 sati.

 

 Za više informacija posjetite Facebook stranicu ovog događaja i učestvujte u izboru za najljepšu fotografiju zimskog pejzaža. Organizatori i prijatelji projekta su pripremili vrijedne poklone za one čija fotografija bude odabrana kao najljepša, a koji budu prisutni na Trci poznatih kada će se obaviti odabir najljepših.