Doskorašnji kapiten Slavije iz Istočnog Sarajeva, koja je odustala od nastupa u Premijer ligi BiH, Miloš Tešanović, novi je rukometaš zvorničke Drine, prvoligaša Republike Srpske.

Tešanović je zimus ostao do samog kraja u Slaviji, čekala se neka pozitivna reakcija od nadležnih, međutim kada je postalo jasno da Slaviji nema spasa i on je otišao u novu sredinu.

– Poslije evć svima poznatog scenarija sa Slavijom, o kojem je suvišno više bilo šta reći, dobio sam poziv od čelnika RK Drina iz Zvornika. Privukla me njihova ambicija da po osmi put budu šampioni Republike Srpske i brzo i lako smo se dogovorili. Odlično sam prihvaćen od strane uprave i saigrača i nadam se da ćemo se na kraju sezone svi zajedno radovati i ostvariti zacrtani cilj, a to je povratak kluba u Premijer ligu BiH- rekao je za Sport DC Miloš Tešanović.

U svojoj dosadašnjoj karijeri ovaj bek je nastupao za Omladinac, u kojem je i počeo karijeru, a onda za Slaviju u nekoliko navrata, Lokomotivu iz Brčkog, Kakanj, Iskru iz Bugojna, a pred sami koronavirus je otišao u Njemačku, međutim poslije njene pojave se vratio kući.