Krećemo sa novom nagradnom igrom “Uzmi račun i osvoji”, koja traje do 15.2.2018. godine, a glavna nagrada je specijalan aranžman za dvoje u Istanbulu.

Za učestvovanje je potrebno da ostvarite račun u vrijednosti većoj od 20 KM, upišete Vaše podatke na Sol Azur vaučer, odcijepite tiket i zajedno sa računom ubacite ga u box za nagradnu igru. Vaučerom ostvarujete popust od 50 KM za plaćanje bilo kojeg Sol Azur aranžmana do kraja 2018. godine. Izvlačenje dobitnika će se održati 16.02.2018. godine u restoranu Oxygen od 20h.

Ostale nagrade: NOA Group -telefon H10, Cinema City Multiplex, Sarajevo – oficijalna stranica – 2 VIP ulaznice, Dinoparklolly SCC -poklon bombona,Granoff -poklon bon u vrijednosti 100 KM, Termag Hotel Jahorina – 2 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe, Fress– paket zdrave ishrane,TOPS– slatki paket, Pino Nature Hotel Sarajevo Trebević– wellnes paket za 2 osobe, Lino– slatki paket, Bellona NamještajPahuljica Jahorina– vikend za 2 osobe, Jumbo BiH– poklon paket, Bosch Home– 3 kućanska aparata, SONY Bosna i HercegovinaFranck Café– poklon paket, Manuel Caffe BiH– poklon paket, 7D Kino – Cinema Box Sarajevo– 2 ulaznice, Sol Azur – Buena Vista– aranžman za 2 u Istanbulu.

Facebook.com

Jednostavno, uzmi račun i osvoji!
Sretno 🙂