Ferijalni savez Republike Srpske i ove godine organizuje tradicionalnu sportsko-obrazovnu manifestaciju „Studentska zima, Jahorina 2016“ za sve studente javnih i privatnih Univerziteta u RS, koja se realizuje na lokalitetima olimpijske planine Jahorine.Manifestacija će se realizovati u sezoni, sredinom februara 2016. godine, i pružiće priliku stotinama mladih da po povoljnim uslovima na koristan i zabavan način provedu zimovanje na Jahorini. Projekat će kao i svake godine obuhvatiti niz sportskih, obrazovnih, kulturnih i zabavnih aktivnosti.

jahorinka
Boravak studenata na Jahorini, planiran je u dvije grupe i to:

1. grupa – termin: 16. – 21. februar 2016.
2. grupa – termin: 21. – 26. februar 2015.

Participacija po učesniku/studentu je 250,00 KM. Obzirom da je riječ o projektu koji je prvenstveno namjenjen studentskoj populaciji Republike Srpske, prilikom rezervacije i uplate kao potvrdu o studiranju, potrebno je priložiti:
• Kopiju Index-a sa osnovnim podacima o studentu (prva strana)
• Kopiju ovjerenog semestra ili potvrda sa fakulteta

Zbog velikog interesovanja članova FERS-a za učešće u ovom projektu, a koji nisu studenti ili su donedavno imali ovaj status, ovoga puta učešće u projektu će biti omogućeno i njima. Visina kotizacije za ovu kategoriju učesnika je 280,00 KM. Uslov za učešće je potvrda o članstvu u Ferijalnom savezu RS.

student U cijenu aranžmana uključeni su troškovi:
• 5 noćenja na bazi polupansiona u Hotelu „Bistrica“
• Prevoza (uslov za organizovani prevoz je dovoljan broj učesnika za popunjenost najmanje jednog autobusa iz regionalnog centra)
• Popusta na ski pass
• Škola skijanja i bordanja za početnike

Uplate, rezervacije i informacije po regijama

Banjaluka: U prostorijama Studentskog centra „Nikola Tesla“, Majke Jugovića 1 (paviljon I); ponedjeljak – petak, od 12:00 – 13:00 (počevši od 01.12.2015.); kontakt tel: 065/360-014

Doboj: 065/027-205

Facebook: