SrđanSjedimo haver i ja u paklu, kaže brat: Kume, pravo sam poželio naš odlazak od kuće u četvrtak i dođemo u nedjelju oko cenera, ili u ponoć! To je, razabu, odlazak od kuće, papci kažu izlazak!

Ukoliko poznajete Srđana Radanovića znat ćete zašto smo počeli na ovaj način, a ako ne, svi oni koji poznaju Srđana i imaju ga na Facebooku kao prijatelja, reći će vam da je ovo samo jedan od niza njegovih zanimljivih i duhovitih statusa koje svakodnevno postavlja.

Jedan je od organizatora Mucha Lucha koncepta, nedjeljnih ljetnih partyja, u Sarajevu, čiji je glavni cilj  bio na mjesečnoj osnovi organizovati neka posebna dešavanja za mlade u Sarajevu.

Međutim, povod druženja sa Srđanom nisu bili njegovi statusi (još uvijek! ) niti Mucha Lucha, ono zbog čega je Srđan posebno zanimljiv jeste njegov stil kojim plijeni pažnju. Duga kosa, prepoznatljiva brada, tetovaže, piercing i što šarenija odjeća. Neki bi rekli previše ekstravagantno, međutim, nas svaki put oduševljava novim kombinacijama i možemo ga staviti u isti red sa bradatim modelima Rickijem Hallom, Justinom Passmoreom i Justinom O’Sheaom.

Sve je prolazno, stil je vječan, rekao bi Srđan!

srdjan-4-2048x1492

Izvor: FBL