Donosimo vam recept i poruku 1 gospođe iz Cazina. Naime, ona tvrdi da je sama izlečila reumu, kada su lekari zakazali i odustali.

reuma-ruke

Mnogo puta smo se uverili da je priroda ponudila daleko bolja rešenja za naše tegobe od onih farmaceutskih, koja su ujedno i skuplja, a ne daju uvek željene rezultate. Ovo je jedna priča koja svedoči tome, i koja potvrđuje kako je snaga prirodnih lekova nadjačala danas priznate konvencionalne metode lečenja.

Dakle, jedna gospođa iz Cazina, prema pisanju portala Aura.ba pohvalila se redakciji tog portala kako je sama sebi pomogla prirodnim lekovima. Naglasila je, kako se prethodno pokušala lečiti konvencionalnim metodama, no da nije bilo uspeha.

Ovo su njene reči na tu temu

‘Natečene krajnike ćete izlečiti sa medom od kestena namazanog na krpu i posuto sitnim biberom, zamotati vrat. Preko noći će se krajnici naglo povući ako je med pravi.

Reumu u rukama sam lično sebi izlečila posle neuspeha doktora, trnjenje ruku i jake bolove većinom noću. Evo recepture: Uzmite 2 kg meda pravoga livadskog, 1 litra kišnice ili destilizirane vode i 250 grama suve deteline lucerke.

Kuvati sat vremena na tihoj vatri a kad prokuva ocediti, pomešati sa medom i trošiti 2 velike kašike posle jela 3 puta dnevno. Posle toga 10 godina nema trnjenja ruku, nema noćnih neizdrživih bolova i buđenja, nema  ispadanja stvari iz ruku…’ svedoči ona.