Hoteli, apartmani, vikendice, ski škola, snowboard skola, planinarenje, kvadovi, izleti…..

Sve na jednom mjestu

Jahorina Smještaj

www.futurmedia.info

Na našoj stranici www.futurmedia.info možete naći veliki broj smještajnih kapaciteta. Naš je cilj da Vam obezbjedimo cjelodnevne sadržaje i pružimo ugodan boravak na planini organizujući različite aktivnosti, kako u hotelima, tako i na planini i obližnjim turističkim vrijednostima. Veliki broj smještajnih kapaciteta razvrstali smo u nekoliko kategorija. Kao posrednici u ponudi turističkog smještaja imamo brojne privilegije. Vlasnici smještajnih kapaciteta sarađuju sa nama iz razloga što smo u mogućnosti turistima pružiti širok spektar usluga, prevoz na turističke vrijednosti, obezbjediti izlete, obilaske turičkih znamenitosti, organizovati zabave itd

Ukoliko želite da naučite da skijate ili vozite snowboard uradite to sa profesionalnim instruktorima. Kao svaka druga sportska aktivnost i skijanje i snowboard se najbolje uče kada se uče na pravi način od samog početka. Svi naši instruktori imaju potrebne licence za obuku skijanja ili snowboarda. Mnogi od njih imaju najveće skijaške klasifikacije, a sa politikom kontinuiranog obrazovanja i obuke, mi vam garantujemo najviši nivo nastave uz prave tehnike od samog početka.

960x450_fill_SKI-SKOLA-JAHORINA

U ponudi, osim skijanja, u zimskom periodu možemo da obezbjedimo i niz aktivnosti koje će podići adrenalin u vašem tijelu. Vožnja motornih sanki kroz snježna prostranstva je nezaobilazni izazov. Fotografisanje i gledanje izlazaka i zalazaka sunca sa najnepristupačnijih lokacija kojima možete prići i doći sankama. Animacija različitih igara za decu na snijegu kao što su igre bez granica, grudvanje, posjeta različitih junaka crtanog filma, proslava rođendana, diskoteka za djecu itd. Organizovanje nordijskog skijanja na perfektno uređenim i zahtjevnim stazama. Posjete turističkim vrijednostima, kao što su pećine, kulturno-istorijske znamenitosti itd. Takođe organizujemo i šoping ture, odlazak u klubove u obližnjim. U pripremi je i ljetna ponuda.

Facebook:jahorina-smjestaj