Jedan od komercijalno najuspješnijih i kritički najpriznatijih pjevača ušao je u srca publike širom regiona, a ni šest najvećih dvorana na Balkanu nije bilo dovoljno da primi sve one koji vole Zdravka i njegove neprolazne hitove.

Neprikosnovena legenda pop muzike, Zdravko Čolić, jedini je muzičar kome je pošlo za rukom da u toku svoje dugogodišnje karijere čak šest puta u kontinuitetu održi koncerte u najvećoj muzičkoj areni na prostoru bivše Jugoslavije, Štark areni.

Radio-televizija Srbije imala je ekluzivno pravo snimanja ovog velikog muzičkog događaja. Snimak koncerta biće emitovan na poklon Zdravkovoj publici, 1. januara 2021 u 21h na RTS 2.

Jedan od komercijalno najuspešnijih i kritički najpriznatijih pevača ušao je u srca publike širom regiona, a ni šest najvećih dvorana na Balkanu nije bilo dovoljno da primi sve one koji vole Zdravka i njegove neprolazne hitove.

Zdravko je izveo impresivan broj svojih hitova, istinskih klasika: Jedna zima sa Kristinom, Zvao sam je Emili, Ti si mi u krvi, April u Beogradu, Pjevam danju, pjevam noću, Pjesmo moja, Stanica podlugovi, Čija je ono zvijezda, Okano, Moja draga, Mala, Ono malo duše…