Foto: b92.net

U Beogradu će se 13. i 14. maja održati međunarodni sajam turizma, zdravog i aktivnog života “Zdravo živo”, saopštila je Turistička organizacija Beograda (TOB).

Sajam “Zdravo živo” u TC Zira okupiće brojne izlagače iz regije jugoistočne Evrope, a pre svega one koji u svojoj ponudi imaju programe zdrave ishrane, detoksikacije organizma, raznovrsnu animaciju u prirodi, specifične tretmane za telo i duh.
Sajam će biti prilika i za promociju novih planinarskih i pešačkih ruta, biciklističkih staza, različitih stilova i oblika vežbanja.

Uz besplatan ulaz za oba sajamska dana, posetioci će imati priliku da od stručnjaka iz različitih oblasti dobiju praktične savete, a moći će i da vežbaju zajedno sa poznatim instruktorima joge, pilatesa, fitnesa.

Organizatori su pokrenuli i foto konkurs “Moj zdravo živo ritual”, u okviru koga će vredne nagrade dobiti oko 30 učesnika konkursa.

Događaj organizuje Turistička prizma, u saradnji sa destinacijskim partnerima Turističkom organizacijom Beograda, Turističkim centrom Zlatibor, i gradovima partnerima Banja Lukom i Ulcinjem.

Izvor: b92.net