Restoran Kula ima tradiciju dugu decenijama, poznata je po dobroj kuhinji, ljubaznom osoblju, pristupačnim cijenama i prelijepom prirodnom okruženju.

U krugu parka restorana imamo razne vrste drveća, od kojih izdvajamo par “Platana” koji su stari i preko 50 godina, što pruža prirodnu hladovinu u ljetnom periodu što u urbanom dijelu Istočnog Sarajeva, ne možete naći. Pored parka protiče i lokalna riječica Kasindolka, pored koje se nalazi i novoizgrađena bašta gdje možete provoditi vrijeme uz kafu i ručak.

????????????????????????????????????

restoran-kulaHrana koju spremamo u našoj kuhinji dolazi sa domaće ekonomije privredne jedinice “Privrednik”, gdje se proizvodi meso, jaja, povrće, voće i mnogo toka drugog. U poslednjih par godina, restoran Kula je doživio svoju veliku ekspanziju, došlo je do renoviranja restoranskog dijela, Pansiona, bašte, izgradnje parka gdje se nalazi i vještačko jezero od kamena sa malim mostom i dvije fontane. Subotom, TRADICIONALNO, kada se obavljaju svadbe, dolaze mladenci kako bi se fotografisali, jer kako kažu lokalni fotografi:“ Najljepše fotografije su upravo sa Kule”.

kula-org

U okviru restorana su i dva novoizgrađena objekta, etno kuća „Agape – trpeza ljubavi“ kapaciteta 25 mjesta i bašta sa preko 80 mjesta.

????????????????????????????????????

Kuća Vina – Gana Galilejska, je novootvoreni objekat (otvoren 10.11.2014) kapaciteta 40 mjesta i bašta 40 mjesta. U ovom objektu vršimo konzumaciju preko 30 vrsta domaćih vina, a ovaj broj će se i povećati. Želja nam je da našim gostima stvorimo naviku da popiju čašu kvalitetnog i dobrog vina sa prostora Hercegovine.

Sam kapacitet restorana je 300 mijesta i bašta preko 150 mjesta. U restoranu, pansionu, bašti i izdvojenim objektima omogućen je besplatan pristup Wi-FI mreži. Restoranski dio je pogodan za obavljanje raznih manifestacija: svadbe, proslave krštenja i rođendana, organizovanje seminara do 120 osoba sa obezbjeđenom opremom (pojektor, platno, flip-chart tabla i slično tome).

pansion1Kapacitet pansiona je 10 soba, sa preko 20 ležajeva. Sobe su renovirane i posjeduju LCD TV, kablovsku televiziju i besplatan Wi-Fi. Rješenjem Ministarstva trgovine i turizma RS, pansion „Kula“ je napredovao sa dvije na tri zvjezdice i tako svrstan u pansion prve kategorije.
Mogućnost plaćanja je gotovinom, virmanom i karticom.

Restoran i pansion Kula
Istočno Sarajevo, Meše Selimovića bb
Tel. ++ 057/ 310 – 170