Proslavite 8. mart u Restoranu ”KULA”

po cijeni od 28,80 Km

U cijenu je uključen komplet ručak i zabava uz muziku uživo.

Izvršite rezervaciju: 065/951-871


Restoran Kula ima tradiciju dugu decenijama, poznata je po dobroj hrani, ljubaznom osoblju, veoma pristupačnim cijenama i prelijepom prirodnom okruženju.

unnamedU krugu parka restorana imamo razne vrste drveća, od kojih izdvajamo par “Platana” koji su stari i preko 50 godina, što pruža prirodnu hladovinu u ljetnom periodu što ne možete naći u urbanom dijelu Istočnog Sarajeva. Pored parka protiče i lokalna riječica Kasindolka, pored koje se nalazi i novoizgrađena bašta gdje možete provoditi vrijeme uz kafu i ručak.Većina hrane koju spremamo u našoj kuhinji je domaće proizvodnje tj. lične „ekonomije“ gdje se proizvodi meso, jaja, povrće, voće i mnogo toka drugog.

 U poslednjih par godina, restoran Kula je doživio svoju veliku ekspanziju, došlo je do renoviranja restoranskog dijela, pansiona, bašte, izgradnje parka gdje se nalazi i vještačko jezero od kamena sa malim mostom i dvije fontane. Subotom, TRADICIONALNO, kada se obavljaju svadbe na prostoru Istočnog Sarajeva,  dolaze mladenci kako bi se fotografisali,DSC_0393 jer kako kažu lokalni fotografi:“ Najljepše fotografije su upravo sa Kule”.

U okviru restorana su i dva novoizgrađena objekta, etno kuća „Agape – trpeza ljubavi“ kapaciteta 25 mjesta i bašta preko 80 mjesta.

Vinska kuća – Gana Galilejska, je novootvoreni objekat ( otvoren 10.11.2014) kapaciteta 40 mjesta i bašta 40 mjesta. U ovom objektu može te vršiti konzumaciju preko 30 vrsta domaćih vina, a ovaj broj će se i povećati. Želja nam je da gostima sa ovog prostora stvorimo naviku da popiju čašu kvalitetnog i dobrog vina sa prostora Hercegovine.KanaSam kapacitet restorana je 300 mijesta i bašta preko 150 mjesta. Restoranski dio je pogodan za obavljanje raznih manifestacija; svadbe, proslave krštenja i rođendana, organizovanje seminara do 120 osoba sa obezbjeđenom opremom (pojektor, platno, flip-chart tabla i slično tome). U restoranu, bašti i izdvojenim objektima omogućen je besplatan pristup Wi-FI mreži

 Kapacitet pansiona je 10 soba, preko 20 kreveta. Sobe su renovirane i posjeduju LCD TV, kablovsku televiziju i besplatan Wi-Fi. Od juna mjeseca 2014 rješenjem Ministarstva trgovine i turizma RS, pansion „Kula“ je napredovao sa dvije na tri zvijezdice i tako svrstan u pansion prve kategorije.

Sve usluge koje pružamo se mogu platiti gotovinom, virmanom i karticom.P1000445.

Kontakt:

Ravnogorska 32, Istočno Sarajevo

Telefon: 057 310 170

Mobitel: 065 951 871

www.facebook.com/restorankula