Za sve one koji do sada nisu imali priliku da posjete OK Fest, kao i za sve one koji žele na samo nekoliko minuta da ponovo prožive OK avanturu, OK team donosi 360 video sa najinteresantnijim momentima ovogodišnjeg OK Festa.

MEDIA LAB mlada banjalučka kompanija koju predstavljaju fenomenalni profesionalaci, umjetnici i kreativci posvećeni kreiranju sadržaja virtuelne realnosti, u saradnji sa OK team-om, snimila je ove godine na OK Festu interaktivni video od 360 stepeni sa kojim vas vode kroz najatraktivnije sadržaje festivala.

Novi „360 OK video“ možete pogledati na zvaničnom youtube kanalu festivala – https://www.youtube.com/watch?v=aUB_7Y2wrbc . Za potpuni doživljaj i kvalitet snimka u visokoj rezoluciji, video u podešavanjima podesite na 4K.

Stoga pripremite se i hladne dane koji su nam stigli zamjenite toplim kadrovima i uživajte u dnevnim i večernjim nastupima ovogodišnjeg OK Festa, zabavi u OK kampu, raftingu na Tari, posjeti Trnovačkom jezeru sa pogledom na Maglić, prašumi Perućici i otkrijte još po neki razlog zašto naredne godine morate biti dio nezaboravne OK avanture na Tjentištu.

 

Mi vas čekamo na istom mjestu u julu 2017… #budiOK