Centrotrans-eurolajns” u saradnji sa Olimpijskim centrom “Jahorina” do 28. februara će organizovati prevoz putnika na relacijama:

Istočno Sarajevo – Pale – Jahorina i  Sarajevo – Jahorina.

Autobus za Jahorinu sa autobuske stanice Istočno Sarajevo će biti organizovan sa polaskom u 8.30, dok je povratak sa Jahorine u 16.00 časova. Do 28. februara polasci će biti organizovani svakodnevno, a tokom marta mjeseca 2015. godine samo vikendom.
Sa istim terminom u 8.30 časova, na relaciji Jahorina – Sarajevo, polaziće autobus ispred Doma zdravlja na Ilidži, sa usputnim stajalištima na Stupu, Nedžarićima, Alipašinom Polju, Otoci, Socijalnom, Pofalićima, Zemaljskom muzeju, Skenderiji, Drveniji, Vijećnici i Palama.Jahorina 2

Cijena kupona, kojim se osim prevoza ostvaruju i dodatne usluge, iznosi 5 KM za odrasle u jednom pravcu, dok je cijena u oba smjera  7 KM. Djeca do sedam godina starosti plaćaju 3 KM, a kupon za prevoz u oba smjera 5 KM.

Kupljeni kupon, osim prevoza, omogućava u objektima Hotela “Bistrica” popust od 50 odsto na cijenu kafe ili čaja i korištenje bazena, te sarajevski roštilj za 6 KM.

(izvor: www.palelive.com/Srna)