Već jako dugo pišemo o traženju jeftinih letova i hotela, a vrijeme je da kažemo i koja stranica/tražilica je najbolja. Mi osobno koristimo Kayak i Skyscaner te neke druge programe/alate koji nisu baš jednostavni za koristiti, ali ono što će vam gotovo u 98% slučajeva uvijek prikazati sve najjeftinije lowcost letove je stranica KAYAK.

Kayak je internetska tražilica letova koja je postala jedan od najpopularnijih alata za putnike diljem svijeta. Ova platforma omogućuje korisnicima da pretražuju tisuće putničkih agencija i zrakoplovnih kompanija kako bi pronašli najpovoljnije letove, usporedili cijene i pronašli najbolje opcije za putovanje.

Postoji nekoliko razloga zašto bi trebali koristiti Kayak internet tražilicu letova.

Prvo, Kayak vam omogućuje da uštedite vrijeme i trud pri traženju najboljih ponuda za letove. Umjesto da posjećujete više web stranica i pregledavate različite ponude, Kayak vam omogućuje da sve to obavite na jednom mjestu. Unesite svoje putne informacije, a Kayak će pretražiti stotine agencija i kompanija kako bi pronašao najbolje opcije za vas.

Drugo, Kayak pruža korisnicima mogućnost usporedbe cijena između različitih zrakoplovnih kompanija. To vam omogućuje da pronađete najpovoljnije cijene i uštedite novac prilikom rezervacije letova. Osim toga, Kayak nudi i alate poput grafikona cijena koji vam mogu pomoći da pratite trendove cijena i odaberete najbolji trenutak za rezervaciju.

Treće, Kayak pruža napredne opcije filtriranja i personalizacije kako biste suzili svoju pretragu i pronašli točno ono što tražite. Možete filtrirati letove prema preferiranim vremenskim rasporedima, broju presjedanja, trajanju leta i mnogim drugim kriterijima. Također možete postaviti upozorenja za cijene kako biste bili obaviješteni kada cijene padnu ili se povećaju.

Četvrto, Kayak pruža sveobuhvatne informacije o letovima, uključujući detalje o prtljazi, mogućnostima sjedenja i drugim važnim informacijama koje vam mogu pomoći pri odabiru leta. Također možete pronaći korisne savjete o putovanjima i informacije o odredištima koje želite posjetiti.

Konačno, Kayak je praktičan i dostupan putem različitih platformi, uključujući web stranicu i mobilne aplikacije za pametne telefone. To znači da možete pristupiti tražilici letova bilo kada i bilo gdje, što je vrlo pogodno za putnike koji su često u pokretu.