Najbolji učenici

Zamjenik načelnika opštine Istočna Ilidža, g-din Miljan Damjanović , 10.06.2016. godine je organizovao prijem za najbolje  učenike-nosioce diplome „Učenik generacije“ i diplome „ Vuk Stefanović Karadžić“, kao i za učenike koji su postigli najbolje rezultate na opštinskim, regionalnim i republičkim takmičenjima u znanju koja je organizovao Republički pedagoški zavod. Ovaj prijem je postao tradicionalan i održava se na kraju školske godine kada se sumiraju postignuti rezultati.Zamjenik načelnika Opštine je čestitao najboljim učenicima na postignutom uspjehu, uručivši im priznanja i knjige sa željom da i dalje postižu dobre rezultate i budu uspješni u daljem školovanju.Takođe je odao priznanje nastavnom kadru i direktorima škola na uloženiom trudu i zalaganju , što je rezultiralo i značajnim brojem „vukovaca“. Ispred nagrađenih učenika zahvalila se Tamara Ristović učenica Srednjoškolskog centra „Istočna Ilidža“, nosilac diplome „Vuk Stefanović Karadžić“ i diplome „Učenik generacije“.

UČENICI KOJI SU POSTIGLI NAJBOLJE REZULTATE NA TAKMIČENJIMA ŠKOLSKE 2015/2016. GODINE

JU OSNOVNE ŠKOLE

1. Srđan Lučić, učenik VIII razreda JU OŠ „Petar Petrović Njegoš“ 1. mjesto na opštinskom i regionalnom takmičenju iz matematike.
2. Andreja Bjeloš, učenica IX razreda JU OŠ „Jovan Dučić“ 1. mjesto na opštinskom takmičenju iz matematike.
3. Ognjen Gazdić, učenik VIII razreda JU OŠ „Petar Petrović Njegoš“ 1. mjesto na opštinskom takmičenju iz fizike.
4. Jelena Kovač, učenica IX razreda JU OŠ „Petar Petrović Njegoš“1. mjesto na opštinskom takmičenju iz fizike.
5. Srđan Lučić, učenik VIII razreda JU OŠ „Petar Petrović Njegoš“ 1. mjesto na opštinskom i 2.mjesto na regionalnom takmičenju iz informatike.
6. Kristina Marković, učenica VI razreda JU OŠ „Jovan Dučić“ 1. mjesto na opštinskom i 2. mjesto na regionalnom takmičenju iz geografij.e
7. Slobodanka Vujanović učenica IX razreda JU OŠ „Petar Petrović Njegoš“1. mjesto na opštinskom takmičenju iz francuskog jezika.
8. Minja Sikima, učenica VI razreda JU OŠ „Aleksa Šantić“ 1. mjesto na opštinskom i regionalnom takmičenju iz pravoslavne vjeronauke.

Najbolji ucenici

JU SREDNJOŠKOLSKI CENTAR „ISTOČNA ILIDŽA“

 

 1. Vesna Bjeloglav, učenica II razreda JU Srednjoškolski centar „Istočna Ilidža“1. mjesto na regionalnom takmičenju iz matematike.
 2. Đorđe Lalić, učenik II razreda  2. mjesto na regionalnom takmičenju iz matematike.
 3. Mladen Todorović, učenik I razreda JU Srednjoškolski centar „Istočna Ilidža“ 2. mjesto na regionalnom takmičenju iz matematike.
 4. Mladen Todorović, učenik I razreda JU Srednjoškolski centar „Istočna Ilidža“ 2. mjesto na regionalnom takmičenju iz fizike.
 5. Sara Stanić, učenica II razreda JU Srednjoškolski centar „Istočna Ilidža“ 2. mjesto na regionalnom i 3. mjesto na republičkom takmičenju iz srpskog jezika.
 6. Tamara Stanić, učenica II razreda JU Srednjoškolski centar „Istočna Ilidža“ 2. mjesto na regionalnom takmičenju iz srpskog jezika.
 7. Ekipa JU Srednjoškolski centar „Istočna Ilidža“učenici IV razreda (Bojana Mičić, Filip Kulašinac, Aleksa Lučić, Dejan Timarac, Selena Đevriz, Mladen Toskić, Marina Pajdaković, Teodora Moćić), 1. mjesto na regionalnom takmičenju iz Demokratije i ljudskih prava.

Najbolji ucenici1

NAJBOLJI UČENICI ŠKOLSKE 2015/16 .GODINE

JU OŠ „ JOVAN DUČIĆ“

Nosioci diplome „Vuk Karadžić“ :

 1. ANDREJA BJELOŠ
  2. VANJA SAMOUKOVIĆ
  3. IVANA GAJIĆ
  4. DEJANA PJEVIĆ
  5. VLADIMIR ELEK

Učenik generacije: ANDREJA BJELOŠ
JU OŠ „ALEKSA ŠANTIĆ“

Nosioci diplome „Vuk Karadžić“ :

 1. Ana Međo
  2. Ana Močević
  3. Lena Šaraba

Učenik generacije: Ana Međo

Najbolji ucenici 2

JU OŠ „PETAR PETROVIĆ NJEGOŠ“

Nosioci diplome „Vuk Karadžić“ :

 1. Jelena Kovač
  2. Ana Kovač
  3. Nađa Tadić
  4. Marko Ćorić
  5. Aleksandar Vidaković
  6. Stefan Kuljanin

Učenik generacije: Jelena Kovač
JU SREDNJOŠKOLSKI CENTAR „ ISTOČNA ILIDŽA“

Nosioci diplome „Vuk Karadžić“:

 1. TAMARA RISTOVIĆ – ekonomska škola
  2. OLJA SAMOUKOVIĆ – medicinska škola

Učenik generacije: TAMARA RISTOVIĆ– ekonomska škola

Najbolji ucenici 3

Foto: Opština Istočna Ilidža

Izvor: Opština Istočna Ilidža