Manifestacija „Zima u Istočnom Novom Sarajevu“ za samo dva dana otvara svoja vrata za sve posjetioce!

Za vrijeme ove zimske čarolije naši sugrađani i dragi gosti će ovom prilikom moći uživatu u mnoštvu zabave i raznovrsnih sadržaja za sve generacije u narednih 40 dana.

Izlagači sa područja naše Opštine i Grada Istočno Sarajevo u lijepo uređenim drvenim kućicama, ponudiće svim posjetiocima bogat asortiman hrane i pića domaćih ugostitelјa i proizvođača, rukotvorine, suvenire kao i proizvode domaće radinosti.

Pored raznovrsne hrane i slatkiša posjetioci će se na više lokacija moći ugrijati uz kuvano vino i rakiju, te uživati i u velikom izboru domaćeg piva.

Naši najmlađi sugrađani, svakoga dana moći će u prekrasnoj i veseloj kućici da se druže i slikaju sa Djed Mrazom .

Dobroj zabavi i raspoloženju tokom manifestacije „Zima u Istočnom Novom Sarajevu“ doprinijeće raznovrsan muzički program unutar „Zimskog Pab-a“. Svake srijede posjetioci će uživati uz zvuke tamburaša, dok će vikend biti rezervisan za dobru zabavu uz bendove iz regiona.

Svečano otvaranje manifestacije „Zima u Istočnom Novom Sarajevu“ zakazano je za nedjelјu, 17. decembar sa početkom u 18.00 časova. Nakon svečanog otvaranja manifestacije prisutni posjetioci će moći uživati u nastupu grupe „Atentat“.

Povodom Svetog Nikole za naše mališane biće odigrana predstava u utorak, 19. decembra sa početkom u 11.00 časova.

Opštinska uprava Istočno Novo Sarajevo ni ove godine nije zaboravila naše najmlađe sugrađane, te je ovom prilikom pripremila novogodišnje paketiće, koje će im tradicionalno uručiti Djed Mraz u četvrtak, 28. decembra sa početkom u 12.00 časova.

Svečani doček Srpske nove godine biće organizovan u sklopu ove zimske manifestacije u subotu, 13. decembra 2018. godine,  gdje će posjetioce uz besplatno kuvano vino zabavlјati grupa „Garavi sokak“ a u prvim minutama poslije ponoći biće upriličen raskošan vatromet.

 

DOĐITE DA SE DRUŽIMO I UŽIVAMO U ZIMSKIM ČAROLIJAMA!

DOBRO DOŠLI!