cis3

 

Omladinski pokret Foča zajedno sa mještanima mjesne zajednice Miljevina, pokreće akciju „Zajedno za Miljevinu“. Cilj akcije je renoviranje dječijeg igrališta pored mjesne ambulante, izgradnja „street workout“ parka ispred škole, farbanje košarkaškog terena, i izgradnja izletišta na kupalištu „Đilas“ na rijeci Bistrici.

Predstavnici Omladinskog pokreta Foča su, u četvrtak, 9. juna, organizovali sastanak sa mještanima Miljevine, na kome je dogovoren plan aktivnosti u realizaciji ove ideje.
Sa načelnikom opštine Foča, Radisavom Mašićem u petak, 10. juna, razgovarano je o podršci ovoj ideji. Na ovom sastanku načelnik Mašić je istakao da će Opština Foča podržati ideju Omladinskog pokreta Foča i mještana Miljevine, u vidu obezbjeđivanja materijala potrebnog za realizaciju pomenutih aktivnosti.
cis2
Planom aktivnosti za realizaciju ideje „Zajedno za Miljevinu“ predviđeno je više radnih akcija, što će iziskivati i određene troškove za nabavku hrane i osvježenja, kao i troškove za plaćanje majstorskih radova za izgradnju izletnih kućica i za varenje sprava za vježbanje. S tim u vezi Omladinski pokret Foča moli sve one koji su u mogućnosti, da uplatom sredstava na naš žiro račun broj 555-010-00562-075-36, u Novoj banci, sa naznakom „za akciju u Miljevini“, pomognu u realizaciji ideje koja će koristiti svim mještanima mjesne zajednice Miljevina.
Ukoliko neko izrazi želju da nam pomogne obezbjeđivanjem lanč paketa, osvježenja ili u majstorskim radova, može nam se javiti u inboks fejsbuk stranice Omladinski pokret Foča ili na broj telefona 066/892-322.
Zajedno za Miljevinu!
Izvor: Omladinski pokret Foča