Olimpijski centar Jahorina se zahvaljuje svima koji su boravili na planini i  ukazali povjerenje baš Jahorini za vrijeme novogodišnjih praznika. Samo u mjesecu decembru 2017. godine na Jahorini je skijalo gotovo 20.000 skijaša i bordera što je veliki pomak u odnosu na decembar 2016. godine kada je na Jahorini bilo ukupno 6.500 skijaša.
Novogodišnji koncert Željka Joksimovića pred 20.000 ljudi ispred hotela Bistrica je takođe premašio sva očekivanja. Prema rečima posjetioca Jahorina je bila najbolje mesto za provod u najluđoj noći, te ni hladnoća ni snijeg nisu bili prepreka da se do kasnih jutarnjih sati pjeva i provodi na ovoj olimpijskoj planini.
Izuzetno smo ponosni što posjetioci prepoznaju kvalitet i trud koji je uložen u poboljšanje usluga na planini, ovo je još jedan od dokaza da OC treba da nastavi u dobrom smijeru u kojem je krenuo.

Ispred hotela Bistrica se nalazi novi ski poligon.  Ovaj turističko rekreativni sadržaj namenjen je svim uzrastima a prvenstveno mladjoj populaciji. Može se koristiti za ski poligon kao i za sankanje na gumama po plastičnoj podlozi namjenjenoj za tu vrstu aktivnosti. Dužina tjubing staze je oko 70 m i predstavlja odličan cjelogodišnji adrenalinski sadržaj.

Pozivamo Vas sve da budete naši gosti i u nastavku nikad bolje ski sezone na Jahorini.
Vrtoglavo dobra zima čeka na Vas!