TjentisteU neponovljivom prirodnom ambijentu nacionalnog parka Sutjeska i ove godine početkom jula održaće se treći po redu OK Fest. Datumi 01/02/03 juli već su zabilježeni u kalendarima širom regiona i u iščekivanju smo najbolje zabave na Tjentištu. Da iste ne bi nedostajalo pobrinuće se brojna poznata imena regionalne muzičke scene, među kojima su: Babe – Vlatko Stefanovski Trio – Laibach – Who See – Kolja i grobovlasnici – Bajaga i instruktori – Edo Maajka – Kultur Shock – Viva Vox – ZAA – Dječaci – Artan Lili – Stereo Banana

Ulaz na koncerte je besplatan, a za trodnevni boravak na festivalu i uživanje u sadržajima i programu ovogodišnjeg OK Festa, organizatori su pripremili različite pakete ponude koji im omogućavaju boravak na Tjentištu i korištenje različitih sadržaja, uz najbolju zabavu na festivalu. OK paketi ponude kreću se od 20,00 KM koliko košta trodnevni boravak u OK kampu, do 160,00 KM za smještaj u objektima NP Sutjeska uz prevoz, planinarenje, rafting i ishranu.

Aktuelna first minute ponuda OK Festa, na raspolaganju je svim zainteresovanima do 01. aprila.

Izaberite jedan od aktuelnih paketa i provedite vrijeme sa prijateljima, a prijatelj ovogodišnjeg OK Festa koji će nas pratiti i na Tjentištu je kompanija m:tel.

Informacije o svim paketima, ponudi, prijavama i ostalim detaljima nalaze se na zvaničnoj stranici festivala www.okfest.net/rezervacije .

#budiOK ….dođi na Tjentište!!!