Jahorina, 11.8.2018. godine – U okviru humanitarne akcije, u saradnji sa fondacijom „Podrži život“, Olimpijski centar Jahorina uspješno je organizovao prvu ljetnu „Trku za život“.

Ovom prilikom direktor Olimpijskog centra Jahorina Dejan Ljevnaić izrazio je zahvalnost svima koji su doprinjeli uspješnosti ove akcije „Neizmjerno sam zahvalan svima koji su uzeli učešće u humanitarnoj akciji, učesnicima trke na odličnom odzivu, onima koji su bandanama posebno dizajniranim za ovaj dan ukrasili našu planinu. Naravno, sponzorima Prointer, Planet bike, Sberank, Vodovod Pale, TOIS, Kafe Tema, Dunav osiguranje, Onogošt, Black and White, Pijaca Pale, Stanišić d.o.o., Eyof, hoteli Termag i Vučko i agencija Jahorina Prestige koji su za najbrže obezbjedili vrijedne nagrade, pomogli organizaciju i na žiro račin fondacije uplatili određena sredstva kao i medijskim prijateljima trke: Blicu, Novostima, Dnevnom avazu, Radio Televiziji Republike Srpske ,posebno našim ambasadorima Nemanji i Stefanu Majdov koji su dali nesebičnu podršku ovoj akciji, našim dragim volonterima i zaposlenima i svima onima koji su na drugi način podržali ovu humanitarnu akciju fondacije Podrži život i nas, OC Jahorina.“

Pored takmičenja, odlične atmosfere i dobrog provoda Jahorina je danas odisala humanošću i prijateljstvom, pravim ljudskim vrijednostima. Ovom humanitarnom akcijom prikupljeno je 2.751 KM djecu kojima je pomoć zaista neophodna. Iz Olimpijskog centra Jahorina izjavili su da je ovo druga po redu humanitarna trka i da će ih budućnosti sigurno organizovati još češće.