Poštovani pacijenti, zbog velikog broja poziva i gužve u klinici,nekada je zaista teško dobiti liniju Naše klinike. Ukoliko ne možete da nas dobijete na fiksni telefon, molimo Vas da nas kontaktirate na mobilni telefon, ili u krajnjem slučaju nas možete kontaktirati mailom, a osoblje Naše klinike će Vas pozvati.

Hvala na strpljenju, razumijevanju i povjerenju koje nam ukazujete!

+387 57 344 988 +387 65 155 562

Spasovdanska 30, Istočno Sarajevo

info@nasaklinika.com

Podmladite svoju kožu, bore i ožiljke zaboravite i prepustite se stručnjacima u Našoj klinici! Botox/15 jedinica u regiji čela ili oka i između očiju platite samo 142 KM preko @ekupon.ba. Btox je prirodni pročišćeni protein proizveden pomoću bakterije Clostidium botulinum, koji se posljednjih desetak godina koristi u medicini. Područje njegove prve primjene bila je okulistika, neurologija, pedijatrija, a u posljednjih nekoliko godina najviše se koristi u kozmetologiji, odnosno kod estetskih zahvata.

Tretman Botoxom siguran je i jedan od najdjelotvornijih te najpopularnijih estetskih tretmana za uklanjanje bora na području čela. Radi se o jednostavnom, nehirurškom tretmanu, a sam tretman je bezbolan i traje svega nekoliko minuta. Botox neće uticati na čulne nerve niti ćete se osjećati ukočeno. Kada se koristi ispravno, može licu dati atraktivan i mladolik izgled. Zato je važno da vas tretira iskusni doktor koji može prosuditi veličinu vaših mišića te koliko vam je Botoxa potrebno.

Ultrazvučna dijagnostika i color doppler pregledi su koji spadaju u oblast radiologije. Ultrazvučna dijagnostika (Ultrazvuk) je potpuno bezbjedna, neinvazivna metoda, ponovljiva (nema jonizujućeg zračenja i štetnog dejstva na ljudski organizam u te se može ponavljati više puta, u zavisnosti od potrebe). Color doppler metodom se mjeri brzina proticanja krvi kroz arterije i određuje da li je dotok u pojedina tkiva i organe dovoljan. Navedene preglede možete zakazati u našoj klinici, a obavlja ih dr Dino Alić.