NEOTREND D.O.O.

osnovana  je 2007., kao firma za trgovinu i usluge u maloprodaji prehrambenih i neprehrambenih proizvoda.

Ukratko- mi smo nabavka, kućna dostava i, od nedavno, EKSKLUZIVA! Usmjereni smo na potrebe naših kupaca koji nemaju vremena za dugotrajne kupovine u trgovačkim centrima. Neotrend d.o.o. omogućava kupcu da kupovinu obavi iz vlastitog doma putem Interneta, telefonom ili SMS porukom (USKORO I NA Skype-u) i na taj način ostvari uštede u vremenu i novcu.  Sarađujemo sa velikim brojem distributivnih centara, na način da kupac praktično svoju narudžbu dobija na kućnu adresu direktno sa skladišta veleprodaje.

duracell-banner

 ŠTA RADIMO:

Proizvodi: 

  1. Kozmetika za ličnu i profesionalnu upotrebu u frizerskim i kozmetičkim salonima.
  2. Sredstva za održavanje higijene u kući i u poslovnim prostorima
  3. Dekorativna kozmetika iz programa Don Juan Cosmetics i ALISA Kozmetika, na osnovu Ugovor-a o ekskluzivnom prodajnom partnerstvu za Bosnu i Hercegovinu.

neotrend1

Usluge: 

Glavna orijentacija nam je Usluga kućne dostave proizvoda. To nije novost na našem tržištu, ali je sistem nabavke, ukomponovan sa uslugom dostave, veoma bitna inovativna stavka na kojoj se bazira strategija poslovanja. Usluge su segmentirane na osnovu narudžbe kupca putem Internet- a, telefonom i sms- porukom, a dostava se vrši:

– Isti dan, ako je narudžba poslata u određeno vrijeme u jutarnjim satima

– Slijedeći dan, uz primitak narudžbe do kraja radnog vremena

– Sedmične, 15- dnevne i mjesečne dostave, uz prethodne dogovore sa kupcima.

INTERNET PRODAVNICA KOZMETIKE I KUĆNE HEMIJE

www.neotrend.net

POSJETITE NAŠ O.K.SHOP- ONLINE PRODAVNICA

O.K.SHOP-  Online prodavnica koja je dostupna svima! Posjetite nas i saznajte više o mogućnostima kupovine na Internet-u. Naš INFO CENTAR se nalazi u u Ulici Akademika Petra Mandića 34, I. Sarajevo.INFO Telefoni – 0038766 49 07 73INFO TELEFON: 066 49 07 73, 062 33 07 260038762 33 07 26Sva pitanja u vezi proizvoda i termina isporuke možete poslati na E-mail: info@neotrend.net