Jedna vlasnica Honde se na svoj način obračunala sa pljačkašima koji “konstantno“ kradu njen automobil, ali ne da bi ga prodali već se provozali.

auto265256ab51d84537f686730410_w640

Naime, ona je ostavila poruku lopovima da ostave njen automobil na miru jer ona ne može više da se bakće da policijskim izveštajima i stalnim vraćanjem automobila, pa ako ga već kradu da se provozaju neka to urade savesno.

“Ako ga već kradeš ostavi ga kasnije u komšiluku kako bih ga što lakše vratila kući. To je dobitna kombinacija za oboje: ja neću morati da se bakćem sa policijom, a ti ćeš se osećati bolje jer nisi uništio dan jednoj divnoj osobi. U gepeku imaš prvu pomoć, kasetofon ne vredi ništa, a kada je izvozaš krntiju ostavi negde u blizini. Hvala ti i uživaj u vožnji“, pisalo je u poruci.

Kako kaže, njoj je dozlogrdilo da stalno prijavljuje krađu, pa da nakon par dana ide po svoj automobil koji svaki put bude pronađen u nekom drugom delu grada.

Inače, model Honde iz devedesetih godina poseduje bravu koja se lako obija što lopovi svesno koriste da se provozaju svesni da automobil ne vredi puno.

“Ostavili su jaknu u mojim kolima koja mi odgovara i pritom mi se sviđa. Takođe su mi ukrali registraciju, pa znaju i gde živim. Možda će svratiti na pivo“, zaključuje ona.