Famos iz Vojkovića nije imao milosti prema Jedinstvu iz Brodca u današnjem meču drugoligaškog “Istoka”. Slavili su domaći sa ubjedljivih 6:0, a posebno nisu imali rješenje za razigranog Ognjena Mičića koji je namjestio četiri pogotka Famosa, dok je Đorđe Močević iskoristio tri asistencije Mičića, i namjestio gol Tošoviću.

Na prvi gol čekale su se tek četiri minute. Ognjen Mičić je prošao po lijevoj strani, a onda uposlio Đorđa Močevića koji sa pet metara glavom ne griješi. U 29. minutu bilo je 2:0. Marko Tešanović je centrirao, kapiten Ćeha odigrao za Tihomira Lalovića koji trese mrežu Gavrića.

Do poluvremena Famos stiže i do trećeg gola. Opet je prošao Mičić po lijevoj strani i opet centrirao za Močevića, kojem opet nije bilo teško da pogodi. 3:0.

U nastavku susreta Famos postiže još tri gola. Prvo je u 50. minutu pogodio Nenad Tošović. Asistent je bio Đorđe Močević koji je ostavio prizemnu loptu za svog vezistu. Trinaest minuta kasnije ponovo pogađa Đorđe Močević, a asistira mu kod drugi nego Ognjen Mičić. Treći gol, treća asistencija. Mogao je Mičić sam rješavati ovu situaciju, ali bio je nesebičan i Močević je upisao het trik. Konačno, u 65. minutu Ognjen Mičić asistira i četvrti put, pronalazi Tošovića koji po drugi put trese mrežu Jedinstva.

FK FAMOS – JEDINSTVO BRODAC 6:0 (3:0)
Stadion u Vojkovićima
Gledalaca: 100
Sudija: Mladen Simsija (Rogatica)
Strijelci: 1:0 Močević 4, 2:0 Lalović 29, 3:0 Močević 41, 4:0 Tošović 50, 5:0 Močević 63, 6:0 Tošović 65
Žuti kartoni:

Famos: D. Govedarica, Frganja, Blažić, Tešanović, Močević (od 71. Bjelica), Tošović (od 66. Kuljanin), Koprivica, Perović (od 66. N. Šešlija), Ćeha, Lalović, MIčić  Trener: Vladimir Drinjak

Jedinstvo: Gavrić, Jovanović, Simić, Kutlačić, Sekulić, Šikuljak, Milanović, Perić, Maksić, Mitrović, Ristić Trener: Miroslav Timić

Prvi ove sezone!!
Đorđe Močević!!!

fk-famos