barka123Na području Istočnog Sarajeva, u neposrednoj blizini Aerodroma Butmir, motel “Barka”, izranja kao dvorac iz najljepših bajki, sa izuzetno visokim nivoom usluga i doživljaja za sve goste i posjetioce. Spolja objekat u koji se iskreno možete zaljubiti.

temp_img_3

Nekoliko apartmana i desetak soba, ni u čemu ne zaostaje po pristojnosti i higijeni od luksuznih motela evropskih metropola. Ugodno opremljeni, sa svim potrebnim pogodnostima, tv, klima, bežičnin internet, moderna kupatila u svakoj sobi u potpunosti mogu zadovoljiti i najzahtjevnije goste.

Jedan od najljepših etno restorana uopšte u BiH, vrhunski dizajniran detaljima iz historije i tradicije ovog kraja, sa dodacima morskog duha, usidrene barke, sidra i nekoliko vitrina s odabranim vrhunskim vinima. Ugođaj za pamćenje, za druženje i provod.

barka

U restoranu motela “Barka”, majstorije kuhara možete slobodno staviti na kušnju. Praktično sve vrste popularnijih internacionalnih i domaćih specijaliteta možete dobiti u našem restoranu. Riblji specijaliteti su pronijeli slavu ovog restorana daleko van granica BiH.

temp_img_4

Postoji mogućnost organizovanih zabava i sastanaka za preko 150 gostiju, sa svim potrebnim majstorskim pripremama od strane profesionalnih i ljubaznih domaćina.