ZABAVA

Misteriozni čovjek naglo ušao u restoran i podijelio ljudima 1.000 dolara!

89471_brigssxoxo

Prije samo dvije sedmice, u maleni restoran u Utahu, ušetao je nepoznati muškarac. Zatražio je da mu dodijele stol koji poslužuje konobarica koja nema obitelj. Kako je mušterija zatražila, tako su mu i dali. Puna dva sata sjedio je u restoranu i svim je gostima platio račune, a konobarici ostavio pozamašnu napojnicu. Razlog zašto je to učinio, rasplakao je mnoge…

Jedna od konobarica koje su ga posluživale napisale su post. Željela je cijelom svijetu reći što je ovaj čovjek učinio. Napisala je:

“Danas sam upoznala anđela. Tražio je konobaricu koja nema obitelj. U restoranu je objedovalo sedam obitelji, svima je platio račune… Kada sam ga pitala zašto je to učinio rekao je: “Obitelj je najvažnija stvar na svijetu. Ja sam svoju izgubio.” Pogledala sam te u oči i došlo mi je da zaplače, (to je razlog zašto sam tako brzo otišla od tebe), a kada sam došla iza pulta, briznula sam u plač. U tvojim je očima bilo jako puno tuge”, napisala je konobarica.

Potom je dodala kako je stranac, osim što je svima platio ručak, a što ga je koštalo oko 1000 dolara, ostavio konobarici što ga je posluživala 1500 dolara. Taj novac njoj je značio spas. Pojasnila je i zašto:

“Željela sam da znaš kako je konobarica Chrystal koju si tražio živjela u skloništu za beskućnike, zajedno sa svojim sinom. Štedjela je za najam stana. Tvoj je račun bio 21.34 dolara, a ti si tome dodao 1500 dolara napojnice. Zahvaljujući tebi, iduće sedmice seli se u novi dom. Zahvaljujući tebi, 7 je obitelji ručalo besplatno”, napisala je žena.

“Chrystal mi je rekla kako se noć prije tvojeg dolaska molila Bogu za čudo, a onda si se pojavio ti. Otišao si prije no što smo ti stigli zahvaliti. Nadam se kako ovo čitaš jer ti si divna osoba koja je dobila naklonost naših srca. Hvala ti”, poručila je žena strancu.

Nakon samo dva tjedna, novinari su strancu ušli u trag. Ime mu je Briggs Van Ness i stvarno je osebujan dečko.

Izvor : Mega Vijest.com