Nova sezona kulinarske show emisije „Miro protiv svih“ na ATV-u od 1.maja u 21:00 čas: Očekuju vas brojni muzički gosti i originalni recepti takmičara a ovu sezonu otvara Lukijan Ivanović

Novu sezonu kulinarske show emisije „Miro protiv svih“ gledaćete u programu ATV-a od 1.maja, svakog ponedjeljka i utorka u 21:00 čas. U 18 novih emisija predstaviće nam se nova lica, ali ćete vidjeti i neke dobro poznate face. Profesori, domaćice, arhitekte, novinari, pobjednici kulinarskih takmičenja – takmičari izazivaju Miroslava Janjanina u disciplini koju on najviše voli – kuvanje!  Oni biraju jelo i recept koji će spremati i oni i Miro. Na taj način ga izazivaju na kulinarski dvoboj i show može da počne!

Poznato je da su muzika i gastronomija povezani, zato nije čudo da ova emisija na najbolji način spaja te dvije velike ljubavi našeg poznatog muzičara. Ove godine, njemu i takmičarima će se pridružiti brojni muzički gosti, a mnogi od njih će se i okušati u Mirinoj kuhinji! Muzičari su i u ulozi žirija koji će ocjenjivati jela koja se spremaju.

Lukijan Ivanović otvara ovu kulinarsku sezonu, 1. maja u 21:00 čas, u prvoj emisiji „Miro protiv svih“. Pored njega, u ovoj sezoni emisije gledaćete i slušati i Romanu, Svjetlanu Cecu Vidović, Sašu Obradovića, Nešu Ivanovića i mnoge druge.

Biće tu muzike, lijepih mirisa i okusa jela koja se spremaju, smijeha i zabave, ali i vrijednih poklona takmičarima!

Poznatog umjetnika, muzičara, pjesnika i gurmana Miroslava Janjanina gledaoci su mogli gledati i u ulozi člana žirija u emisiji „Luk ili med“, ali u emisiji „Miro protiv svih“ pravo iz žirija on staje za šporet, sa keceljom oko vrata i kuha sa takmičarima. Takmičari prezentuju svoje originalne recepte, što Miroslav posebno cijeni: „Ne dolaze ljudi sa receptima skinutim s interneta, već onim koje su sami osmislili, ili možda od mame, tetke, babe naslijedili. Ja lično takve najviše poštujem i potrudim se da pripremljenom jelu dam još jednu dimenziju.“ Ističe Miroslav Janjanin.

Ove godine očekujemo mnoge nove recepte i tajne sastojke koje takmičari zaista dobro spremaju, jer svako se prijavio sa onim što je njegova najbolja majstorija. Miroslavu pobjeda nije zagarantovana, biće tu dobre konkurencije.

Brojne recepte koje su gledaoci mogli da vide u emisijama ATV-a, kako „Luk ili med“, tako i prve sezone „Miro protiv svih“, mogu se pronaći na sajtu: www.atvbl.com.