xundp50-logo-en.png.pagespeed.ic._LFevfQUpKRazvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP) je UN-ova globalna razvojna mreža, koja zagovara promjene i povezivanje država sa znanjem, iskustvom i resursima kako bi se omogućilo ljudima da izgrade bolji život. Ukoliko ste visoko motivirani, proaktivni, energični, imate entuzijazma, uživate u izazovima i sposobni ste raditi nezavisno u složenim okruženjima, želimo Vas ohrabriti da se prijavite za sljedeće pozicije.
(Foto: UNDP)

Napomena

Praksa UNDP-a je da ne naplaćuje nikakve provizije za prijave, intervjue, sastanke, putovanje, obradu ili obuku u bilo kojoj fazi procesa zapošljavanja. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja vezanih za oglase za posao koje ste možda primili, molimo Vas da odgovore potražite na ovoj web stranici.

UNDP je svjestan fiktivnih oglasa za posao koji cirkuliraju internetom, a čija je svrha da uvjere ljude da se prijave za obuku i uplate novac za obuku. Ukoliko smatrate da ste primili takvu obavijest, molimo da nam je proslijedite, kao i sve druge povezane informacije koje ste primili, na e-mail adresu scamalert@undp.org. Pošto logotipi, znakovi, imena i adrese lako mogu biti kopirani ili umnoženi, savjetujemo Vam da obratite posebnu pažnju kod prijavljivanja za posao, uključujući poduzimanje svih odgovarajućih mjera kako biste se zaštitili od neovlaštene upotrebe bilo koje lične informacije koju ste s nekim možda podijelili kao rezultat prevare.

UNDG/DOCO fiktivne ponude za posao kruže elktronskom poštom ili dolaze sa internet stranica za poslove. Mnoge ove prevare sadrže navodne ponude za UNDG/DOCO posao ili ugovor i traže da se uplate provizije ili da se proslijede lične ili bankovne informacije. Takve lažna predstavljanja i objave mogu da se čine legitimne: mogu da prikazuju UN/UNDG logotip, mogu da se čine da dolaze iz zvaničnih elektronskih poruka ili sa zvaničnih internet stranica ili ih mogu poslati osobe koje se lažno predstavljaju da su iz UNDG/DOCO ili iz neke institucije koja uključuje skraćenicu UN u svom imenu. Ove prevare obmanjuju pojedince u cilju da izvuku novac i/ili lične podatke.

Ako ste pogreškom dali vaše lične podatke nekome za koga sumnjate da je prevarant, molimo vas da to prijavite lokalnim vlastima za sprovođenje zakona ili, ako se jedno ili dva lica nalaze u Sjedinjenim Državama, prijavite Internet centru za žalbe na kriminal (Internet Crime Complaint Center) za odgovarajuće korake.

Lista otvorenih radnih mjesta

Trenutno nema otvorenih radnih pozicija. Posjetite nas ponovo.

Job Title Deadline Location
Agronomists (4 positions) 23-March-2016 Sarajevo, Doboj, Banja Luka
Recovery Livelihoods Officer (1 position) 23-March-2016 Sarajevo
Local Consultant – integration of climate change into education curricula (FBiH) 23-March-2016
Local Consultant – Forestry expert 24-March-2016
Local Consultant – Agricultural expert 24-March-2016
National Consultant for Mapping of New Online Media in B&H 27-March-2016 Sarajevo
LID Local Governance Field Officer 28-March-2016 Doboj
Spatial Planner for development of integrated multi-hazard risk information management tool 31-March-2016 Sarajevo
Information System Specialist for development of integrated multi-hazard risk information management tool 31-March-2016 Sarajevo
Hydrologist for development of integrated multi-hazard risk information management tool 31-March-2016 Sarajevo
Geologist for development of integrated multi-hazard risk information management tool 31-March-2016 Sarajevo
Governance expert for development of integrated multi-hazard risk information management tool 31-March-2016 Sarajevo
Risk management expert for development of integrated multi-hazard risk information management tool 31-March-2016 Sarajevo

Izvor: UNDP.BIH