Muške erogene zone se razlikuju od čovjeka do čovjeka. Kao i karakterne osobine, uostalom. Ipak, sigurno se ponekad zapitaš, postoji li neki način da ih unapjred saznaš kako bi  već prvom prilikom ostavila nezaboravan utisak u krevetu i rasplamsala strasti?  Da li je to individulano ili možeš odrediti muške erogene zone po horoskopskim znakovima, ostaje ti da istražiš sama. Sigurno ste do sada već mnogo puta ustanovila da određeni horoskopski znakovi i imaju određene karakteristike.  A znaš li koje su muške erogene zone po horokopskim znakovima? ukoliko želite da oborite s nogu svog dečka već u prvoj rundi seksa, nije loše poznavati i druge erogene zone kod muškaraca.

 

MUSKE EROGENE ZONE OVNA

Erogene zone muskarca Ovna simbolički se mogu povezati sa izgledom njegovog znaka. Ono što se tu najviše ističe su glava i rogovi, pa nije čudno da baš tu nađete njegove erogene zone.  Kako stimulisati muskarca rođenog u znaku ovna? Poigraj se sa njegovom kosom, češkaj ga po temenu. Erogene zone muškarca Ovna vrlo lako možete stimulisati gde god da se nalazite, a da to ne izgleda previše čudno i nepristojno!

Naravno, ima i drugih mesta na glavi koje baš i ne možeš uzbuditi u javnosti. Ali kada ste nasamo, stimuliši deo iza ušiju i same ušne resice. Ne zaboravi – i usne su na glavi, zar ne? Pređi prstima preko njegovih usana, ugrizi da senzualno i nemoj ga uskratiti za poljubac. Želiš da mu pružiš nešto posebno? Poljubi nežno njegove očne kapke. Za ovnove seks nije samo fizička aktivnost. On voli kada u to uneseš i malo strasti.

EROGENE ZONE KOD MUSKARCA BIKA

Simbolika je veoma važna kod zodijaka, pa i ovde ima svoju ulogu. Šta ti prvo padne na pamet kada je Bik u pitanju. Iako i on ima rogove kod njega oni nisu u prvom planu. Ali ono što ti neće promaći jeste jak i snažno razvijen vrat. Jasno je odmah kako napaliti muškarca Bika. Muske erogene zone kod ovog znaka nalaze se na njegovom vratu.  Da biste uzbudili Bika, ubacite se u ulogu njegove vampirice! Obaspi njegov vrat poljupcima i strastvenim ujedima. Ne moraš baš da navaljuješ. Idi postepeno! Počni poljupcem u usta, a zatim se spusti prema vratu i slobodno se zadrži tu. Želiš da mu u javnosti staviš do znanja da ga želiš? Dodirni mu vrat – namesti mu košulju ili kravatu  i pređi rukom preko njegovog vrata.  Bikovi su vrlo osetljivi na dodir, pa to maksimalno iskoristi. Jeste, vrat je najosetljiviji, ali nije na odmet da mu pružiš kvalitetnu masažu celog tela. Rezultati će te oduševiti!

STA PALI MUSKARCE BLIZANCE?

Muske erogene zone kod Blizanaca su ruke. Možda ti deluje potpuno nezanimljivo i čini ti se da to baš i ne može biti uzbudljivo. Ali i ovde je to stvar pristupa. Ruke nisu samo za dodire, mogu biti i za poljupce.  Kod Blizanaca u krevetu važi ovo pravilo: Pristupi običnim stvarima na neobičan način i dobićeš neočekivane rezultate!  Muškarac Blizanac će uživati ako spustiš usne na njihov dlan, poližeš njegove prste, posebno vrhove koji su puni nervnih završetaka. One sa prljavom maštom to može da asocira i na oralni seks, a mašta može da učini čuda. Unutrašnja strane ruke je posebno osetljiva, kako na dodire,  tako i na poljupce. Upotrebi maštu i uposli ruke i jezik oko njegovih ruku i istopiće se od strasti.

KOJE EROGENE ZONE IMA MUŠKARAC RAK

Rakovi važe za velike emotivce, ali kakvi su u krevetu? Kako da probudiš maštu jednog raka? Rakovima je vrlo važna pažnja i zato nemoj da prekočiš predigru. Njihova erogena zona su grudi, a posebno bradavice.  Da, tako je – ako želiš muškarca Raka onda moraš da znaš su muške bradavice su osetljive i imaju važnu ulogu u dobrom seksu. Ne samo da ih možeš obasuti poljupcima i dodirima tokom predigre, već možeš rukama preći preko njih i tokom seksa i tvoj dečko će uživati uz ovaj jednostavan dodir pun nežnosti. Ono što rakovi još vole jesu duboki i strastveni poljupci. Gotovo nijedan znak ne uživa u poljupcima kao Rak. Za njega to nije besmisleno okretanje jezika  – on tu daje celog sebe.

MUŠKE EROGENE ZONE JEDNOG LAVA

Lav u horoskopu Lav je kralj! Dobro, kralj životinja, ali da ne cepidlačimo. Muškarac u znaku Lava u krevetu poseduje jednu bitnu osobinu kralja – voli da je u centru pažnje!   Šta pali muskarce rođene u znaku Lava? Pažnja i dodiri po leđima. Ukoliko želiš da probudiš Lava koji spava onda se dobro pripremi da pružiš mnogo. Uopšte nećeš da preteraš ako opremiš krevet ekskluzivnom posetljjinom na kojoj će da se oseća kao na svojsvrsnom tronu. Svakim detaljem pokaži da ti je stalo do njega. Muške erogene zone kod Lava nalaze se na leđima. Ako nekoga možeš da raspametiš običnom masažom ili češkanjem po leđima, onda je to Lav. Da, ovakve igre maženja obično dugo traju, ali hej, rekli smo već – naoružaj se pažnjom!

MUŠKARAC DEVICA U KREVETU – DA LI JE TAKO KAKO ZVUČI?

Ako želiš da znaš kakav je u krevetu muškarac Devica, onda se spremite za ledeni talas. Muškarci Device u horoskopu važe za najhladnije muškarce. To znači da ćeš često baš ti biti ta koja mora da pokrene inicijativu za seks. Možeš li ga otopiti? Kako da ga napališ?  Muškarci u znaku Device su hladni, ali upali par varnica na pravom mestu i dobićeš vatru! Muške erogene zone kod Devica smeštene su na stomaku. Ne, ne treba da ga naharaniš i spremiš mu večeru. Možda je bolje da mu spremiš toplu kupku i suptilno ga zavedeš  dodirima po stomaku. Možeš ga ljubiti oko pupka, a onda kreni na niže…do donjeg dela stomaka. A kasnije možeš i niže!

MUSKE EROGENE ZONE VAGE

Erogene zone horoskopskih znakova se razlikuju. Kod nekih su ne prednjem delu tela, a kod nekih pozadi. Muškarac u znaku vage spada u ovu drugu grupu. Ukoliko deliš postelju sa ovim muškarcem, njegove erogene zone potraži na donjem delu leđa i zadnjici! Za muškarce u znaku Vage, prijateljski udarac po zadnjici može biti dobro isplaniran napad na njihove erogene zone!   Ovo je vrlo osetljiva zona kod ovog znaka, a možete je stimulisati na mnogo načina – od laganog prelaženja rukom ili usnama preko donjeg leđa i zadnjice, do udaranja po guzi, pa čak i do štipanja. Ne ustručavaj se da ga čvrsto zgrabiš za guzu dok vodite ljubav. Videćeš, stepen uživanja će se povećati!

EROGENE ZONE MUŠKARCA ROĐENOG U ZNAKU ŠKORPIJE

Kod škorpija nema mnogo okolišanja. Oni znaju šta žele i kad žele i žele to do maksimuma. Muške erogene zone kod škorpije ne treba tražiti po celom telu. Svaka Škorpija ima svoju otrovnu bodlju, i jasno ti je gde treba da potražiš njegovu!  Za razliku od muškaca Device koji je prilično hladan u krevetu, muškarac Škorpija je strastven i vatren i dobro zna šta želi.  Igranje sa penisom za njega nije  varijacija seksa – njemu je to samo predigra!  Ukoliko želiš muškarca koji svoj posao u krevetu shvata veoma ozbiljno, onda ti treba muškarac u znaku Škorpije.

ŠTA PALI MUŠKARCE ROĐENE U ZNAKU STRELCA

Kada tražiš skriveno dugme da probudiš strast u Strelcu, počni od butina i kukova. Muske erogene zone kod Strelca otkrićeš igrajući igru “Ide maca oko tebe”.  Gotovo svi delovi u blizini njegovih intimnih delova su osetljivi na dodir, a od strastvenih poljubaca mogu da se zapale. Spoljašnji deo butina je grublji i  naviknut je na svakodnevne dodire, ali unutrašnji deo butina je mapa sa skrivenim blagom onda kada tražite erogene zone muškarca koji je rođen u znaku strelca. Pa, krenite od kolena naviše i kružite poljupcima po njegovom telu  polako sužavajući krug ka centru .

JARAC I MUŠKE EROGENE ZONE

Možda deluju hladno i neosvojivo, ali možda je to zato što muškarci u znaku Jarca imaju posebne erogene zone koje ne bi baš svakome pale na pamet.  Da stimulišeš erogene zone muškarca u znaku Jarca upregni maštu iz sve snage!  Muške erogene zone kod ovog znaka naćo ćeš na zadnjem delu kolena! Da, tako je. Možda ti to ne bi palo na pamet. Ipak, kao unutrašnja strana lakta, i unutrašnja strana kolena je osetljivija na dodir i puna krvnih sudova blizu površine kože, a sve to čini ovaj deo osetljivijim! Pa, zašto da ne! Uposlite svoju maštu tamo dole!

VODOLIJINE MUŠKE EROGENE ZONE

Vodolije su vedre, otvorene i prijateljske osobe avanturističkog duha. Ukoliko želiš da povežeš horoskop, simboliku nekog znaka i seks, shvatićeš da je za muškarca vodoliju vrhunac sekuslanog uživanja vođenje ljubavi u vodi. Da li je to tačno? Zapravo, on uopšte neće imati ništa protiv seksa u bazenu ili pod tušem, ali ni na drugim neobičnim mestima. Što neobičnije, to bolje! koje su erogene zone muškarca rođenog u ovom znaku? Vodolija voli seks na neobičnim mestima, ali i dodire na neobičnim delovima tela! Hajde, šta je najneobičnije što možeš da zamisliš? Misliš da su dlanovi i zadnji deo kolena neobična mesta?  Šta misliš o člancima, listovima? Da, muškarac vodolija uživaće ako ga tokom seksa ili predigre dodiruješ na ovim mestima.Istini za volju, ponekad tokom samog seksa to može biti malo teže. Ali ništa ne brini, muškarac vodolija nema ništa ni protiv neobičnih poza!

ŠTA MUŠKARCI RIBE VOLE U KREVETU?

Možda je pitanje da li se jestiva riba čisti prvo od glave ili od repa, ali kada je seks u pitanju i erogene zone po horoskopskim znakovima, onda kod muškarca Ribe nema mnogo dileme! Sve počinje od stopala! Stopala su puna nervnih završetaka i postoje čitave tehnike masaže stopala i akupunkturne tačke koje leče mnoge poteškoće. Pa zašto ne bi uticale i na seksualnu želju?  Da probudiš strast kod muškarca u znaku Ribe, pruži mu predigru u obliku masaže stopala!  I ne moraš da se zaustaviš na masaži . Dodiruj ih rukama, usnama , jezikom i oborićeš ga s nogu – u ovom slučaju bukvalno! Baš kao što se svi ne uklapaju u kalup karaktera koji prati određeni horoskopski znak, tako se ne uklapaju svi ni u ove opise. Zato nemoj prenagliti  sa odlukama na ovom polju – vašem partneru se možda ne dopadnu.Pre nego što presudiš nekome po horoskopskom znaku, dobro ga upoznaj. To je ipak relevantnija metoda procene.