Olimpijski centar “Jahorina” ozvaničio je saradnju sa pop pjevačem i kantautorom Željkom Joksimovićem, koji će za sve goste ove planine u novogodišnjoj noći održati besplatan koncert na platou ispred hotela “Bistrica”.

Direktor Olimpijskog centra “Jahorina” Dejan Ljevnaić izjavio je novinarima da mu je zadovoljstvo što će goste Jahorine u novogodišnjoj noći zabavljati jedan od najvećih muzičara sa ovih prostora.

“Od ove godine Jahorina je konačno u krugu onih koji organizuju spektakularne događaje zabavnog karaktera, a Željkov novogodišnji koncert svakako je jedan od njih”, istakao je Ljevnaić i dodao da se raduje što se turisti iz regiona ponovo okupljaju na Jahorini da bi uživali u planinskom ambijentu, ali i zajedno proslavljali praznike.

Željko Joksimović je istakao da se raduje svakom dočeku Nove godine, a ove godine posebno jer će biti na Jahorini, te obećao sjajan provod svim gostima koji dođu na njegov koncert.

“Volim ovu planinu i drago mi je što je ponuda svake godine kvalitetnija, što se uređuju staze i što je danas i mojim sugrađanima /Beograđanima/ Jahorina destinacija za odmor i skijanje”, dodao je Joksimović.

Nedeljko Elek, predsjednik Nadzornog odbora Olimpijskog centra “Jahorina”  se zahvalio Vladi i predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku, koji su pokrovitelji svih događaja na Jahorini, ali i kompaniji “M:tel”, kao generalnom sponzoru.

Radmila Bojanić, izvršna direktorka za marketing i prodaju kompanije “M:tel” je izrazila svoje zadovoljstvoda jer će posjetioci Jahorine u sljedeću godinu zakoračiti uz muziku Željka Joksimovića.

Pored najave za proslavu novogodišnje noći, predstavljen je cjelokupan zabavni sadržaj koji će Olimpijski centar “Jahorina” ponuditi posjetiocima tokom zimske sezone 2017/2018.

U planu su brojni muzički spektakli tokom cijele sezone, a prvi u nizu predviđen je za svečano otvaranje ski-sezone 14. decembra.

Potvrđena je i saradnja sa “Egzit” festivalom, najvećim regionalnim organizatorima zabave, koja će po prvi put okupiti ljubitelje dobrog zvuka na snijegu i to od 15. do 18. marta 2018. godine.

Najmlađima će od ove zime biti na raspolaganju novi ski-vrtići i brojne zabavne trke, a u planu su i različite sportske manifestacije – FIS takmičenja i test-trke, a 2019. godine i organizacija Olimpijskog festivala mladih /EJOF/.