Kompanija „Mikrofin“ organizovala je za građane Istočnog Novog Sarajeva predstavu „Celo telo tu me boli“ u izvođenju Gradskog pozorišta „Jazavac“ iz Banjaluke, povodom 20 godina uspješnog poslovanja.

Predstava u režiji Nikole Pejakovića, koja se na komičan način bavi našim društvom i prikazuje sudar dva svijeta u apsurdnoj svakodnevici, koja nameće i potencira iskrivljene vrijednosti, izvedena je sinoć u Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo.

Šef sarajevske Filijale „Mikrofina“ Adnan Hajdarević rekao je da je, u okviru obilježavanja 20. rođendana, ova kompanija sponzorisala gostovanje Gradskog pozorišta „Jazavac“ iz Banjaluke, te organizovala prijem za svoje dugogodišnje klijente.

Ove godine namjeravamo da poklonimo nešto svim gradovima u kojima smo najduže prisutni putem brojnih donacija, predstava i koncerata“, naveo je on.

Glumac Ljubiša Savanović rekao je da ovo pozorište sa velikom radošću nastavlja saradnju sa kompanijom „Mikrofin“, koja je bila uz njih u trenucima kada je opstanak „Jazavca“ bio u pitanju.

„Uz njihovu pomoć smo preživjeli i nastavili sa radom. Predstavu `Celo telo tu me boli` igramo 76. put i veliko nam je zadovoljstvo igrati pred publikom u Istočnom Sarajevu, kao i to što ćemo obradovati publiku u još nekoliko gradova u BiH“, kaže on.

Izvor: Grad Istočno Sarajevo