Ako imate viška 700.000 evra, možete iznajmiti najveću superjahtu na svetu u privatnom vlasništvu. Naime, to je cena za sedam dana korišćenja ovog luksuznog brodića. Jahta Lauren L. je duga 90 metara, a u vlasništvu je kompanije Titan Broker.

Ona može primiti 150 gostiju i 45 članova posade, koji gostima osiguravaju izuzetnu uslugu.

Posada je takođe na raspolaganju za pružanje ekskluzivnh izleta na neke od najegzotičnijih lokacija. Jahta nudi veoma luksuzan odmor, a može se iznajmiti za 700.000 evra sedmično, bez PDV-a.

Može se pohvaliti i privatnim heliodromom, teretanom i spa centrom, kao i vrhunskim barom na palubi u sklopu kojeg se nalazi prostor za sunčanje i platforma s đakuzijem. Jahta Lauren L. ima spektar krstarenja od 3.400 nautičkih milja i brzinu krstarenja od 15 čvorova. Tokom leta može se naći na relaciji od Mediterana, Kariba, Paname, Brazila i Kostarike.

Poseduje više od četiri palube s ukupno 20.000 kvadratnih metara. Neki apartmani su veliki do 1.200 kvadratnih metara, a uključuju i balkon, dnevni boravak, najnoviji sistem za zabavu, bračni kalifornijski krevet, garderober, prostrana kupatia sa spa kadom…

Brod ima još deset luksuznih soba za goste na gornjoj palubi, a sve su opremljene multimedijalnim paketima za zabavu i minibarovima. Postoji još pet dvokrevetnih kabina na glavnoj palubi. U glavnom salonu gosti mogu uživati u autentičnom stilu i opuštati se uz koktele u baru, dok slušaju klavir.

Tu je i dečja igraonica i elitna teretana, koja ima izvrsnu ponudu sportske opreme.

Izvor:B92
foto: internet