Beživotno tijelo Jovice Pisarevića (43), iz Perleza kod Zrenjanina pronađeno je juče ujutro u parku kod Narodne skupštine u Beogradu.

Nesreni čovjek je pronađen na klupi, a na sebi je imao samo košulju. Na polunagom tijelu nije bilo tragova nasilne smrti, a ljudi iz ovog kraja su ga prepoznali kao čovjeka koji je često pomagao vozačima da se parkiraju pored Skupštine za neki bakšiš.

Jovica je duže vrijeme bio bolestan, a pretpostavlja se da je u subotu kasno uveče legao na klupu i više se nije probudio.

 Volio je da popije i sve što bi zaradio na tom parkingu potrošio bi na alkohol sa ljudima sličnim njemu. Prije svega deset dana je izašao iz kovid bolnice u Batajnici, pa se vjeruje da je, osim smrzavanja i loših uslova u kojima je živio, jedan od razloga smrti i posledica tog opakog virusa – navodi izvor Objektiva.

Vidno potresena i uznemirena majka preminulog Jovice, Koviljka Pisarević, ne krije da joj je sin bio problematičan.

– Sedamnaest godina ga nismo vidjeli. Bolesni smo teško i suprug i ja, dva šloga sam preživjela. Ne znam šta mi je činiti. Pravio je probleme, krao je i nas, prijetio nam pištoljem, i to sve zbog prokletog alkohola. Šta mi sada da radimo, mili bože – kroz jecaje je teško izgovorila majka preminulog Jovice.#ISPOVIJEST MAJKE BESKUĆNIKA