ckp

Omladinski klub opštinske organizacije Crvenog Krsta Pale organizuje humanitarnu priredbu, po drugi put u Palama, sa željom da dobije status tradicionalne manifestacije. Akcija će se održati u Kulturnom centru Pale, 9. decembra 2015. godine sa početkom u 20 časova.

”Priredba se organizuje povodom 5. decembra – dana volontera i povodom ”16 dana” akcije. Novac ide u našu tradicionalnu akciju ”Paketić za ljepši osmijeh” i za kampanju, za borbu protiv nasilja nad ženama. Očekujemo da humanost naših sugrađana neće izostati ni ovaj put, te da će odziv biti veliki”, istakla je Sofija Tovarović, član Omladinskog kluba.

Veče će biti ispunjeno dobrom muzikom, plesom, igrama i predstavom. U sklopu ove akcije nastupiće: Bend ”Padrino”, plesni klub ”Orion”, KUD ”Romanijska luča”, hor Filozofskog fakulteta, Anđela Sefer, Rastko Petrović i Slaviša Savić.

S obzirom da su naši građani pokazali veliku humanost u svim akcijama Omladinskog kluba Crvenog Krsta, jer su svaki put odazvali u velikom broju, u ovoj omladinskoj organizaciji ističu da je ovo poklon njima.

Cijena ulaznice na priredbu iznosi 2 KM. Ulaznice se mogu kupiti na biletarnici Kulturnog centra u 8. i 9. decembra od 18 do 20 časova.

Pozivamo sve da se pridruže ovoj akciji i dobro se zabave.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Izvor: sarajevo-rs.com

  • Foto: facebook.com/omladinski klub ck pale