Hotel “M3” se nalazi u Istočnom Sarajevu, ulica Aerodromska br.2, u podnožju olimpijskih planina Bjelašnice, Igmana, Trebevića i Jahorine, u neposrednoj blizini sarajevskog aerodroma i dominira svojom ljepotom u tom dijelu grada.

Izgrađen je i opremljen prema najvišim svjetskim standardima.

Vrlo funkcionalan prostor hotela omogućava zadovoljenje različitih potreba gostiju: organizovanje poslovnih ručkova, savjetovanja, seminara, promocija i proslava, a luksuzno opremljeni apartmani i sobe ugodan odmor.

Hotel “M3” je od sarajevskog aerodroma udaljen pet minuta vožnje automobilom, a od olimpijskih planina Bjelašnice 20 minuta i Jahorine 45 minuta.

Hotel “M3” posjeduje veliki parking prostor sa dovoljnim brojem mjesta sa obezbjeđenjem i video nadzorom. Takođe, obezbjeđujemo prevoz do aerodroma, željezničke ili autobuske stanice, a po željama gostiju i do olimpijskih planina i turističkih znamenitosti grada.

sobaLuksuzno uređeni i ukusno namješteni apartmani i sobe pružaju vrhunsku udobnost u kombinaciji klasičnog, modernog i praktičnog uređenja. Ukusnu cjelinu sačinjavaju namještaj od punog drveta, dekorativni materijali pastelnih boja, posteljina od potpuno prirodnih materijala, ukrasni detalji, kao i slike akademskih slikara.
Svi apartmani i sobe su moderno opremljeni klima uređajima, telefonom, TV sa satelitskim programima, mini barom, internetom, sefom, a kupatila fenom za kosu.

Hotel “M3” posjeduje dvije restoranske višenamjenske sale, kapaciteta 120 mjesta, prilagodljive i za manje grupe gostiju.  U ugodnom ambijentu i opuštenoj atmosferi nudimo domaće specijalitete, kao i specijalitete internacionalne kuhinje, pripremane sa posebnom pažnjom. Mirna atmosfera i naše ljubazno osoblje obezbjediće Vam zadovoljstvo i izvrsnu uslugu.

Posjetite zvaničnu web stranicu hotela M3: www.hotelm3.net
Kontakt:

+387 57 / 310 – 070
+387 57 / 310 – 071
+387 57 / 351 – 140
+387 57 / 351 – 141

E-MAIL ADRESA : info@hotelm3.net

4