Hotel Beograd

hotel-beograd

Novoizgrađeni hotel „Beograd“ savremenog poslovnog tipa sa odgovarajućim komforom po svjetskim standardima, predstavlja idealnu bazu kako poslovnim ljudima, tako i onima koji putuju iz uživanja. Neposredna blizina sarajevskog aerodroma (2km) i atraktivnih ski centara čini ovaj hotel idealnim za smještaj turista ali i poslovnih ljudi iz cijelog svijeta. Zbog povoljne lokacije i izuzetne ponude, hotel „Beograd“ predstavlja jedan od najatraktivnijih hotela u Istočnom Sarajevu.

sobaHotel „Beograd“ raspolaže sa 44 luksuzno opremljene sobe kapaciteta 90 ležaja, od kojih 21 jednokrevetna, 20 dvokrevetnih, 2 apartmana i 1 Predsjednički apartman. Sve sobe posjeduju kupatilo, telefon, kablovsku televiziju i centralno grijanje. Ponuda hotela upotpunjena je restoranom, aperitiv barom i salom za sastanke. U restoranu kapaciteta 180 mjesta, idealnom za organizovanje svečanih prijema, banketa i koktel zabava, možete uživati u specijalitetima domaće i internacionalne kuhinje, kao i velikom izboru vina i koktela.

restoran

Hotel posjeduje prostrani parking i garažu koji su pod 24-časovnim nadzorom. Hotel „Beograd“ raspolaže svim onim što je neophodno savremenom čovjeku. Ljubazno osoblje stoji Vam na raspolaganju 24 h dnevno.

Dođite i uvjerite se u kvalitet naše smještajne i gastronomske ponude, o kojoj svjedoči i priznanje „Zlatna turistička ruža“- 3. mjesto za sezonu 2006/2007 u konkurenciji od preko 2000 ugostiteljskih objekata u BiH.

Lokacija:

Vojvode Radomira Putnika 8, Istočno Sarajevo

Tel:  + 387 57 316 877