horoskop-2dnevni1

Ovan

Potrudite se da se usmerite na sebe. Budite pozitivni. Provedite više vremena kod frizera ili kupite neku kozmetiku.

Bik

Udovoljite partneru. Pripazite na potrošnju novca, imajte meru. Nemojte se prejedati.

Blizanci

Drugi su jako ljubazni prema Vama. Potrudite se da održite dobre kontakte sa svima. Pomalo ste napeti zbog privatnih problema, ali ne pokazujte to na poslu.

Rak

Potrudite se da se zabavite sa prijateljima. Budite odgovorni na poslu, bolje se organizujte. Budite pozitivni.

Lav

Bavite se sportom. Potrudite se da budete temeljni na poslu. Usredsredite se na hobi popodne.

Devica

Potrudite se da sredite dom. Ako ste planirali neki kraći put, danas je dobar dan. Imate previše ideja, pokušajte da se fokusirate.

Vaga

Komunikativni ste. Pod stresom ste zbog novca. Ne prejedajte se, mogući su problemi sa varenjem. Pokušajte da udovoljite drugima, ali ne zanemarujte svoje potrebe.

Škorpija

Nesigurni ste u sebe, kao da Vam danas treba potvrda drugih oko posla. Posvetite se partneru. Slobodni, skloni ste flertu.

Strelac

Odmarajte se. Pod stresom ste jer Vam sve ide sporije nego što ste očekivali. Popraviće Vam se raspoloženje.

Jarac

Usmerite se na nove ideje i nova rešenja. Nemojte odlagati ništa za neki drugi dan. Budite organizovaniji, koliko god da je to moguće.

Vodolija

Potrudite se da se posvetite poslu, da biste kasnije mogli da uživate. Ako imate neke obaveze koje se tiču dokumenata, danas je dobar dan da to odradite. Ne zapostavljajte porodicu.

Ribe

Svakako bi bilo najbolje da ne radite više stvari istovremeno, nego se usredsredite na jedan posao, na jednu oblast. Budite odgovorni i praktični. Površnost može doneti samo greške.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astroantares.

Izvor:Mondo