II Ženski sajam u Sarajevo City Center-u 28. i 29. maja 2016. godine

Adidas brand store će 28. i 29. maja 2016. godine uzeti učešće na II Ženskom sajamu u Sarajevo City Center-u. Tom prilikom će biti organizovana veoma interesantna prezentacija zdravog načina zivota, a na najavljenoj modnoj reviji će po prvi put u Sarajevu biti predstavljena najnovija adidas Stella Sport kolekcija. Dođite da se zabavimo na adidas štandu!

ženski sajam

Adidas brand store će na svom sajamskom štandu predstaviti interaktivni program mjerenja tjelesnih karakteristika kao što su tjelesna težina, masnoća u tijelu i težina kostiju. Za sve zainteresovane će biti omogućeno i trčanje na traci, nakon čega će biti organizovano i mjerenje fizičke kondicije. Energetske grickalice i osvježenje će biti posluženi poslije treninga.

Pored navedenih aktivnosti, adidas će na Sajmu prezentovati najnoviju adidas Stella Sport kolekciju za proljeće-ljeto 2016. godine. Inspirisana lakoćom ’70-ih i kalifornijskim ljetom, nova adidas Stella Sport kolekcija oslikava energični duh sezone sa razigranom i neočekivanom odjećom, obućom i modnim dodacima. Zahvaljujući novim tehnologijama, kolekcija obiluje komadima koji pružaju maksimalnu udobnost, brzinu pokreta i neophodnu ventilaciju prilikom povećanog zagrijavanja tijela, a fluorescentni detalji učiniće da vaš stil bude zapažen i po mraku.

Kao poseban gost na Sajmu i štandu adidas store-a je najavljen dolazak ambasadora ovog brenda, Sanje Kavaz, poznate bosanskohercegovačke sportistkinje i blogerke.

Iz kompanije ističu da je njihova želja da uspostave dvosmjenu komunikaciju sa posjetiocima, izazovu pažnju zanimljivim sadržajima i da omoguće da se svi zajedno dobro zabave. Sudeći po rezultatu prošlogodišnjeg Sajma, ove godine se očekuje velika medijska pažnja i veliki broj posjetilaca.

Pozivamo sve zainteresovane da prisustvuju ovom događaju!

Izvor: Facebook/Sportlifebh