OVAN

Ako se osećate zbunjenim zbog određenih poteza drugih osoba, pokušajte da izbegnete ljude koji vam ne ulivaju poverenje. LJUBAV- Loša konunikacija sa partnerom može biti posledica vaše rasejanosti. Slobodnim Ovnovima povoljno, ukoliko ste odlučili da inicirate sastanak. POSAO- Ne verujte svemu što čujete, proverite svaku informaciju. ZDRAVLJE – Potrebno vam je više odmora.

BIK

Moguće je da vam se danas desi nešto prijatno, kao posledica nekog vašeg ranijeg dobročinstva. LJUBAV- Prijaće vam druženje sa zajedničkim porodičnim prijateljima. Slobodnim Bikovima će trebati više strpljenja, ukoliko želite da ispunite svoje emotivne želje. POSAO- Neko će vam javiti dobre vesti. ZDRAVLJE- U dobroj ste formi.

BLIZANCI

Još uvek imate previše obaveza, što vam sada teško pada. LJUBAV- Ako očekujete da se partner sada više posveti vama, morate i vi pokazati strpljenje i razumevanje. Slobodni Blizanci će biti veoma zapaženi večeras, gde god se pojavite. POSAO- Ne dozvolite da vas neke nepredviđene situacije izvedu iz takta. ZDRAVLJE- Smanjite nervozu.

RAK

Ako osećate nezadovoljstvo, što neko nije održao obećanje prema vama, to je sasvim opravdano, ali neće biti opravdano i ako dozvolite da to utiče na ostale oblasti vašeg života. LJUBAV- Obaveze koje su pred vama, ometaju vas da uživate u društvu partnera. Slobodni Rakovi koji su planirali kraći put, mogli bi da dožive jedno prijtno emotivno iskustvo. POSAO- Izbegavajte saradnike koji su neodgovorni. ZDRAVLJE- Obratite više pažnje na imunitet.

LAV

Neizvesnost koja vas muči, ima takav prizvuk samo zato što joj vi, sada pridajete previše pažnje. LJUBAV- Partner očekuje da se više angažujete oko njega, ne zanemarujte zahteve koje vam upućuje. Slobodni Lavovi lako mogu upasti u situaciju u kojoj se može pokrenuti vaša ljubomora. POSAO- Iako ste nezadovoljni trenutnom finansijskom situacijom, nemate razloga za veliku zabrinutost. ZDRAVLJE- Promenljivog ste raspoložanja.

DEVICA

Izbegavajte ulazak u rasprave koje nikud ne vode. LJUBAV- Ne ustručavajte se da pokažete svoja osećanja partneru. Slobodne Device bi trebale biti aktivnije, ako želite da se vaš emotivni status promeni. POSAO- Ne dozvolite da vam emocije sada naruše vašu poslovnost. ZDRAVLJE- Odmor vam je hitno potreban.

VAGA

Imate elana i volje, da uložite sada dosta svoje enerije, kako bi ste postigli ono što želite. LJUBAV- Pokažite prema partneru više poverenja, jer će to obezbediti bolju atmosferu u vezi. Slobodne Vage će imati uspeha, ako ostanu hladne, pred nekim ko želi da vas osvoji, jer time ćete pojačati interesovanje te osobe za vas. POSAO- Povoljno za one koji se bave umetnošću ili kreativnom delatnošću. ZDRAVLJE- Dobro se osećate.

ŠKORPIJA

Očekuje vas danas prijatno iznenađenje, pa obratite pažnju na prilike oko vas. LJUBAV- Parner će verovatno želeti da se iskupi za neki raniji nesporazum, a na vama je da popustite ili da nastavite da se durite. Slobodne Škorpije će biti skeptične prema jednoj osobi, ali to vas neće sprečiti da se dobro provedete. POSAO- Mogućnost da ponovo uspostavite kontakt sa jednom osobom koja vam može pomoći u poslovnoj sferi. ZDRAVLJE- Čuvajte se povreda.

STRELAC

Želja za avanturom i promenama, danas vas može odvesti u sasvim neobične situacije. LJUBAV- Moguće su neke rasprave u okviru porodice. Slobodnim Strelčevima zvezde savetuju da ne doživljavate suviše lično, neke primedbe jednog prijatelja, kada je reč o nekome ko vam se dopada. POSAO- Moguća je iznanadna prilika za uvećanje novčanog prihoda. ZDRAVLJE – Bez zdravstvenih problema.

JARAC

Neodlučnost bi mogla da vas stavi u nezgodnu poziciju, zato se trudite da zauzmete stav i uskladite svoje emocije. LJUBAV- Ne pokušavajte da kontrolišete partnera, time nećete ništa postići. Slobodni Jarčevi bi trebali da uživaju u društvenom životu, jer vas čeka puno situacija koje će vam prijati. POSAO- Svesni ste da poslovni problem koji vas muči ima bar dva rešenja, ali vam je teško da se odlučite koje je bolje za vas u ovom trenutku. ZDRAVLJE- Brigama nećete ništa rešiti. .

VODOLIJA

Odahnućete zbog uspeha ili rešavanja nekih problema koje su vas do sada opterećivali. LJUBAV- Ne dozvolite da se neko sa strane, meša u vaš i parnerov odnos. Slobodne Vodolije bi trebale da obrate pažnju, kako ne bi ste postali predmet nečijeg ogovaranja. POSAO- Porast koncentracije i usmerenosti, sada će vam se sigurno isplatiti. ZDRAVLJE- Moguće su tegobe hroničnim bolesnicima.

RIBE

Prevelika očekivanja mogle bi sada učiniti da se osećate nezadovoljno. LJUBAV- Partner će želeti da vam ulije poverenje i sigurnost, a vi se potrudite da prihvatite dobronamerne savete. Slobodnim Ribama mogućnost da sretnete osobu, prema kojoj i dalje gajite emocije. POSAO- Pokušajte da situaciju sagledate realno i da isključite subjektivnost iz poslovnih odnosa. ZDRAVLJE- Emotivni disbalans.