Caffe slastičarna Luxor nudi ugodan i opuštajući ambijent koji je upotpunjen ukusom neodoljivih kolača koji su djelo isključivo ljudskih ruku.

Caffe slastičarna Luxor se nalazi u ul. Spasovdanska 19D. Istočno Sarajevo

Ugodan i opuštajući ambijent je naš osnovni zadatak. Taj ambijent upotpunjen je neodoljivim ukusima kolača, koji su isključivo djelo ljudskih ruku.

Ideja o izgradnji same slastičarne proizašla je iz bogate istočnjačke kulture koja bi ostavila bez daha svakog pojedinca. Velika snaga, vrijeme i trud su uloženi u izgradnju slastičarne, da bi svaki detalj savršeno preslikao sliku o istoimenom egipatskom gradu LuXor-u. Prije nego što se odlučite za neku od naših torti, želimo da vam kažemo par riječi o njima, jer svaka od njih je posebna, savršena i jedinstvena.
U svim tortama koristi se puter što znatno poboljšava ukus. Fil od vanilije se pravi od jaja, mlijeka, brašna, vanilije i putera što ga čini neodoljivim i prepoznatljivim. To ostavlja u čuđenju brojne trgovačke putnike koji svakodnevno nude kreme u prahu.

lukxor

U svakoj našoj torti nalazi se po jedna duša. Kako sve duše nisu iste, tako su i naše torte nekada za nijansu različite (jer ipak koka ne snosi uvijek ista jaja).
Vrijedne ruke nisu mašine i svaki dan stvore nešto jedinstveno kao iz bakine kuhinje. U prijatnu atmosferu i jedinstven ukus naših proizvoda uvjerite se sami.

Ugodan i opuštajući ambijent je naš osnovni zadatak. Taj ambijent upotpunjen je neodoljivim ukusima kolača, koji su isključivo djelo ljudskih ruku.

Caffe slastičarna Luxor ul. Spasovdanska 19D. Istočno Sarajevo