Koncertna sezona u banjalučkom KSB-u sinoć je otvorena koncertom fenomenalnog hrvatskog benda „Brkovi“. Ovo je bio njihov treći nastup u KSB-u a u prepunom klubu atmosfera je bila navijačka i stadionska, baš onakva kakvu su i obećali članovi benda.

brkovi3

Bio je ovo još jedan koncert za pamćenje pred najvatrenijom banjalučkom publikom benda koji je rado viđen gost u Banjaluci i koji je svaki put do sada napunio KSB i izazvao atmosferu onu nalik novogodišnjoj. Prepun klub, odlična atmsofera i više nego opuštena zabava bilo je ono što su poželjeli „Brkovi“ i baš tako je i bilo. Bend je ovom prilikom odvirao par pjesama sa novog albuma, ali su preovladavali njihovi stari hitovi uz koje je publika i pjevala i plesala.

Sa konceretima u KSB-u nastavljamo već sljedećeg mjeseca. Poslije višegodišnjeg isčekivanja srbijanski sastav Ničim izazvan nastupiće prvi put u Banjaluci i to 10. decembra a ovo će biti ujedno i njihov prvi solistički koncert u Banjaluci!

brkovi2

Ulaznice su dostupne u pretprodaji od 14. novembra po cijeni od 7KM u KSB-u i caffe baru Šestica, a na dan koncerta koštaće 10KM!