Basics škola vrši upis u ljetni semestar

Basics1Basics škola djeluje kao muzički projekat koji ima svoj finalni ishod, a to je promocija kvaliteta i talenta kroz određeni završni projekat (mjuzikl, koncert, snimanje albuma i sl). Škola je osnovana u oktobru 2013. godine u Istočnom Sarajevu. Za kratko vrijeme smo postali, kao obrazovna zajednica, vodeći brend u regiji. Iza nas je veliki broj zadovoljnih učenika, uspješnih projekata (mjuzikli, koncerti, studijski albumi), te saradnji sa uglednim profesorima predavačima, kompanijama i festivalima kao i javnim ličnostima sa BiH i regionalne muzičke scene.

Naša škola je ušla u renomirani obrazovni registar Bosne i Hercegovine i dobila sertifikat Centra za ekonomske analize za uspješno, odgovorno i kvalitetno poslovanje.

O našim talentovanim učenicima su pisali najčitaniji web portali i štampani mediji u zemlji i regiji. Prezentovali smo naš rad na svim vodećim televizijama u zemlji. naši mjuzikli i koncerti su najposjećeniji događaji u gradu.  postanite i vi dio našeg tima i pokažite svoj talenat. Upis je u toku.

ljetnji seminar

UPIS TRAJE DO 10.03.2016.

Škola pjevanja
Škola klavira
Škola baleta
Škola muzičkog teatra
Muzičke radionice za najmlađe (od 3 do 6)
Škola studijskog komponovanja

“Jedina investicija  kojoj ne pada vrijednost je – investicija u znanje”!

 

Sve informacije možeta naći na web portalu šloke: www.basicsofficial.com

Na telefon: 063 975 306 ili putem Inbox-a na našoj Facebook stranici:basicsskola