Amputirci: Nezadovoljstvo načinom dobijanja pomagala Bijeljina

 

Izvor: InfoBijeljina.com | 19.11.2015 15:59 | Komentari (0)

Članovi udruženja amputiraca Bijeljina skidanjem proteza i ćutanjem iskazali su nezadovoljstvo kvalitetom i načinom dobijanja ortopedskih pomagala, ističući da ovaj problem već duže traje.

FOTO: InfoBijeljina

Članovi ove organizacije najavili su da će javno skinuti proteze i vratiti ih institucijama, ukoliko nadležni u narednom periodu ne riješe njihove zahtjeve.

U prostorijama Organizacije amputiraca postavljeni su transparenti na kojima je, između ostalog, pisalo “Naša proteza je naš život”, “Ugradili smo noge i ruke u temelje Republike Srpske, poštujte to!”, “Vratite nam dostojanstvo, zaslužili smo!”.

Nezadovoljni kvalitetom i načinom dobijanja oprtopedskih pomagala, Organizacija amputiraca “Udas” Republike Srpske sa regionalnim udruženjima amputiraca u Doboju, Bijeljini, Trebinju i Banjaluci organizovala je danas zajedničku akciju postavljanja ortopedskih pomagala u regionalnim kancelarijama, kako bi ukazali na ovu problematiku.

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala InfoBijeljina. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i vulgarnog izražavanja. Portal InfoBijeljina zadržava pravo da obriše komentar bez bilo kakve najave i objašnjenja. Širenje mržnje putem komentara biće prijavljeno i praćeno. Korisnici pod istim IP adresama koji koriste različita imena biće tretirani kao organizovana grupa, te će isti biti prijavljeni.