TEL33Loptica-Mreze-za-izgradnju-miraTEL33Društvena mreža odlučila je da nakon 31. marta prestane da pruža podršku za svoju zvaničnu aplikaciju na ovim telefonima!

Uskoro će se slična loša vest pojaviti na još jednom brendu telefona, a onda ćete morati da kupite novi telefon!

Nakon najave da korisnici Blekberi uređaja više neće moći da koriste WhatsApp aplikaciju, iz Fejsbuka stiže još jedna razočaravajuća vest.
Društvena mreža odlučila je da nakon 31. marta prestane da pruža podršku za svoju zvaničnu aplikaciju na Blekberi uređajima.

ALARMANTNO: AKO BUDETE I DALJE JELI OVO, ZA 50% BRŽE ĆETE DOBITI RAK PLUĆA!
Na svu sreću, vlasnici Blekberi uređaja neće u potpunosti ostati bez pristupa ovoj društvenoj mreži nakon što Fejsbuk ukine zvaničnu podršku za svoju aplikaciju.
Iz Blekberija poručuju korisnicima da počnu da koriste veb verziju Fejsbuka jer je u pitanju najbolja alternativa.

DA LI ZNATE ČEMU SLUŽI UDUBLJENJE ISPOD NOSA: SVI JE SKORO IMATE, A NISTE NI SVESNI ČEMU SLUŽI! ONI KOJI JE NEMAJU BIĆE POTREŠENI ISTINOM!
„Dali smo sve od sebe da zajedno sa Fejsbukom promenimo stvari, ali ovog puta se čini da je odluka konačna. Uprkos ovim lošim vestima, naporno radimo da našim korisnicima pružimo najbolje korisničko iskustvo i tražimo alternativna rešenja“, saopšteno je iz Blekberija.

Početkom meseca je čet aplikacija WhatsApp, koja se nalazi u Fejsbukovom vlasništvu, takođe najavila da korisnici Blekberi uređaja neće moći da je koriste sem ukoliko ne poseduju kompanijin Android model Priv.

Izvor:BKTV