Naša Klinika po akcijskim cijenama nudi usluge:

  • JUVADERM FILTERI I BOTOX – Akcija 01.03.2018.
  • MEZOTERAPIJA – Akcija od 02.03. do 10.03.2018

Tretmani pomlađivanja lica Juvederm dermalnim filerima su brzi, jednostavni, ugodni i nehirurški. Tretmanom se obnavljaju i poboljšavaju karakteristike lice na način da se bezbolne injekcije postave na strateška mjesta ispod kože. Juvederm daje licu punoću i oblikuje ga, a da pritom zadržava prirodan, simetričan i uravnotežen izgled.

Juvederm dermalni filer sastoji se od hijaluronske kiseline koja se prirodno nalazi u tijelu te zadržava vodu pod kožom kako bi izgladila linije, vratila izgubljenu punoću i održavala kožu hidratiziranom.

Juvederm su blagi, obnavljajući ubrizgavajući dermalni filteri koji se mogu koristiti za razne potrebe, no posebno za ispunjavanje linija i nabora. Također se može rabiti za obnovu punoće obraza i područja brade te za poboljšanje izgleda usana.

Mezoporacija je moderna tehnika koja putem aparata omogućuje brže i dublje prodiranje aktivnih supstanci i aktiviranje metabolizma u dermisu. Cilj mezoporacije je ubacivanje u kožu kozmetički aktivnih supstanci , koje klasičnim nanošenjem ne bi prošle kožnu barijeru i samim tim se ne bi postigle željeni efekat.  Substance se kombinuju prema trenutnoj potrebi vaše kože a mogu da uključuju hyaluron, C vitamin, retinol, caviar, Q10, B vitamin, lifting, zeleni čaj, kofein etc.

Ovaj tretman je idealan za suvu, dehidriranu kožu sa umanjenim tonusom i pojavom sitnih bora.  Takodjer eliminiše posljedice na koži od pušenja, stresa, izlaganje UV zracima, i neadekvatne njege kože.

Metoda je apsolutno bezbolna i ne ostavlja na koži, nakon tretmana, bilo kakve nepoželjne tragove, bez iritacija i neželjenih efekata.

 

Kontakt & adresa
Istočno Sarajevo, Spasovdanska 30
Tel: +387 57 344 988
Mob: +387 65 156 103
Email: info@nasaklinika.com
Web: www.nasaklinika.com