sla

Premijerligaš iz Istočnog Sarajeva, na poslednju utakmicu prvog dela šampionata u Tuzlu će otići osetno oslabljen. Kapiten i čuvar mreže Slavije, Mladen Lučić, neće biti u kombinaciji za tim. Na treningu u utorak slomio je dva prsta desne noge. Sudario se u jednom duelu sa Nemanjom Kartalom i polomio prste!!!!!

– Na žalost, neću biti u timu. Došlo je do te povrede. Nisam u prvom trenutku ni pomislio da su slomljeni prsti. Mislio sam da sam ih natukao, kao i mnogo puta ranije. Kako bol tokom noći i u sredu ujutro nije prestajao, otišao sam na pregled…. Sve je snimljeno i imam lom dva prsta…. Žao mi je što me neće biti u timu na Tušnju, ali šta sada da se radi. Želeo sam dati svoj doprinos još jednoj dobroj predstavi Slavije u ovom šampionatu. Nadao sam se da ću biti akter meča u kojem ćemo pokušati iznenaditi Tuzlake. Utakmicu ću gledati sa tribina, rekao nam je Mladen Lučić.

Slavija je tako ostala bez jednog od najboljih igrača i golmana koji spada u red najkvalitetnijih čuvara mreže Bosne i Hercegovine.

– Na žalost, za Lučića je šampionat završen. Moraće na gol rezervni čuvar mreže. Na nama je da, onom ko bude na golu, olakšamo posao i pokažemo, na ovim treninzima , da imamo poverenje u njega. Sigurno je da ni njemu neće biti lako. Imaće veliku odgovornost- jer znamo svi koliko je Lučić nama važan u igri. Iz ove kože se ne može i koga nema bez njega se mora, kaže trener Darko Vojvodić.

Jedino što je po Slaviju u ovom momentu dobro je da se šampionat završava. Praktično, Lučića neće biti u ovom susretu, jer sledi zimska pauza!!! Imaće dovoljno vremena da se oporavi do starta drugog dela prvenstva.

– Nema mi druge nego da mirujem i da se nadam da će sve biti kako treba i da ću moći od prvog dana priprema za nastavak šampionata biti u stroju , kaže Lučić.

Tokom dana biće rešena i dileme da li na teren može i defanzivac Branislav Asrsenijević. On se povredio u su sretu sa Željezničarom na Grbavici. Nema ga već nekoliko kola…. Danas će pokušati da trenira i da vidi može li uopšte Vojvodić na njega da računa!!??? Kako nam je reako šef stručnog štaba Slavije, igraće Arsenijevć samo ukoliko bude bio potpuno spreman. Na Tušnju su potrebni aposlutno zdravi igrač,i spremni da pruže maksimum. Ukoliko ne bude tako, neće se rizikovati i eventualno još više pogoršavati trenutno stanje Arsenijevićeve povrede.

sportDC