plja2

Муњевитом, брзом и ефикасном акцијом припадника Центра јавне безбједности Бијељина у изузетно кратком року расвјетљено је кривично дјело ” Разбојништво” које је извршено јуче 11.априла у 12,15 часова на штету златарске радње у Бијељини из које је отуђен златни накит у вредности од око 16.000,00КМ. Дјело је извршено од стране два маскирана лица која су претила употребом ватреног оружја .

Заједничком сардњом припадника Центра јавне безбједности Бијељина и Граничне полиције за мање од три сата од извршења дјела на граничном прелазу Рача, тачније у 14,40 часова слободе су лишена два лица која су држављани Републике Србије.

Због постојања основа сумње да су извршили кривично дјело ” Разбојништво” слободе су лишени С.М.(1998) и М.П.(1994) обојица из Београда. Код лица су пронађени и предмети који потичу из кривичног дјела.

У току је криминалистичка обрада над лицима. Након документовања предмета, лица ће уз извјештај о почињеном кривичном дјелу ” Разбојништво” бити предата у надлежност и на даље поступање Окружном тужилаштву.

plja1

 

 

 

Izvor: Grad Bijeljina